Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Διαδήλωση και πορεία κατά της Χρυσής Αυγής στους δρόμους της Τρίπολης (εικόνες – βίντεο)

Συλλαλητήριο καταδίκης της χρυσής αυγής, έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Πλατεία Πετρινού, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε πορεία.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε ότι «η δολοφονία του 34χρονου μεταλλεργάτη Παύλου Φύσσα και το χτύπημα σε πρωτοπόρους αγωνιστές της τάξης μας καθρεφτίζει το μίσος της Χρυσής Αυγής για τους εργάτες, για τη φτωχολογιά, για τους ανέργους.

Διαβάστε περισσότερα...

Βγάζουν στη διαθεσιμότητα 12 από τους 40 εργαζόμενους του ΙΚΑ Τρίπολης – Τινάζουν στο αέρα τη λειτουργία της υπηρεσίας!

 

Μία πολύ αρνητική εξέλιξη υπάρχει για εργαζομένους της περιοχής μας, αφού σύμφωνα με όσα ανέφερε, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, η δημοτική σύμβουλος Ρούλα Συνοδινού, πρόκειται να βγουν στη διαθεσιμότητα 12 από τα 40 άτομα που εργάζονται στο ΙΚΑ Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Ακατάλληλος ο δρόμος που οδηγεί στο 4ο Γυμνάσιο – Κίνδυνος για τα παιδιά από τα διερχόμενα αυτοκίνητα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο τέθηκε ένα πολύ σημαντικό θέμα, από την πλευρά του δημοτικού συμβούλου, Κώστα Τζιούμη. Το θέμα αφορούσε το δρόμο προς το 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης (πρώην Πειραματικό) που λειτουργεί από φέτος πίσω από το ΔΑΚ.

Διαβάστε περισσότερα...

Που «κολλάει» η αδειοδότηση για ΔΑΚ, κολυμβητήριο και «κλειστό»;

Θέμα για την άδεια καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημήτρης Παυλής, επικαλούμενος απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης δεν εξέδωσε σήμερα ψήφισμα που να χαρακτηρίζει «εγκληματική οργάνωση» τη Χρυσή Αυγή

Πρόταση «για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής» έγινε στο δημοτικό συμβούλιο από τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον δημοτικό σύμβουλό της, Δημήτρη Νικολάου. Ανάλογη πρόταση έγινε και από τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Κατσαφάνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα 'μπερδεμένα' δημοτικά σχήματα, το νέο 'αιμα' των δικηγόρων και τα τσίπουρα της Τρίπολης!

- ΕΔΩ είμαστε! Καλημέρα και καλή ...Άλωση να ΄χουμε. Η επέτειος ήταν στις 23 Σεπτέμβρη και η παρέλαση θα γίνει στις 29! Πάλι καλά που δεν θα αλλάξει ο μήνας για να γιορτάσουμε την Απελευθέρωση της Τριπολιτσάς από τους Τούρκους. Ο Θοδωρής ο Κολοκοτρώνης θα κουνάει το κεφάλι του από ψηλά.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέοι τρόποι διάγνωσης και θεραπείας με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού παρουσιάστηκαν στην Τρίπολη (vd)

Η εταιρία Deta Elis οργάνωσε εκδήλωση τη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για το Βιοσυντονισμό και την Υγεία. Έγινε ενημέρωση για νέους τρόπους διάγνωσης και θεραπείας με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού.

Διαβάστε περισσότερα...

Τατούλης: «Ο εθνικισμός, ο ναζισμός και ο νεοναζισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι το κτήνος που κρύβει μέσα του ο κάθε άνθρωπος»

«Ο εθνικισμός, ο ναζισμός και ο νεοναζισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι το κτήνος που κρύβει μέσα του ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε ανεκπαίδευτος πολίτης που έχει ιδιοτελή άποψη και θέλει καθημερινά να παίζει το παιχνίδι της εξουσίας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την έκδοση ψηφίσματος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ενάντια στη δράση της Χρυσής Αυγής, το οποίο ψηφίστηκε από όλα τα μέλη της μείζονος μειοψηφίας, και πρόσθεσε

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο φιλικά για τον Αρκαδικό

Δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα δώσει ο Αρκαδικός την Τρίτη και την Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, στην προσπάθεια των Γιάννη Καστρίτη και Μπάμπη Αλεξόπουλου να μοντάρουν την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται εν όψει του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Αναταραχή στην Αστυνομία λόγω Χρυσής Αυγής - Παραιτήθηκε ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας!

Αλυσιδωτές εξελίξεις στους κόλπους της ΕΛΑΣ σημειώνονται σήμερα, με αφορμή τα γεγονότα που συνδέονται με τη Χρυσή Αυγή.
Πριν λίγο, ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο ότι μετακινούνται από τις θέσεις τους και αντικαθίστανται οκτώ αξιωματικοί από τις πλέον νευραλγικές θέσεις της Αστυνομίας, προκειμένου «να διασφαλιστεί, κατά απόλυτο τρόπο, η αντικειμενικότητα σε έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων», που αφορά σε καταγγελίες για χρυσαυγίτες αστυνομικούς.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...