Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Μουσική βραδιά για την εθελοντική αιμοδοσία του ΕΟΣ

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, στα πλαίσια της 13ης ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ (30-9-2013 έως τις 5-10-2013), διοργανώνει βραδιά με ζωντανή μουσική, στα γραφεία του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), την Δευτέρα 30-9-2013 και ώρα 8.15μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα...

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο με συναυλία την Τετάρτη στην Τρίπολη

Το Εργατικό Κέντρο επισημαίνει ότι «οι εργαζόμενοι οφείλουμε να δώσουμε ένα ισχυρό μαζικό μήνυμα αντίστασης απέναντι στη φασιστική βία της Χρυσής Αυγής, η οποία γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα και είχε ως αποτέλεσμα τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Διαβάστε περισσότερα...

Live εμφάνιση στην Πάτρα για τους Salto Mortale (εικόνες)!

Live εμφάνιση στα Τ.Ε.Ι της Πάτρας πραγματοποίησαν οι Salto Mortale, συγκρότημα από την Τρίπολη, σε μια βραδιά που το μουσικό μέρος άνοιξαν δύο Πατρινά συγκροτήματα και ολοκληρώθηκε με συναυλία από τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Νίκο Πορτοκάλογλου.

Διαβάστε περισσότερα...

Σούπερ Λίγκα: Πρωτάθλημα με 16 ομάδες από την περίοδο 2015/2016

Πρωτάθλημα ξανά με 16 ομάδες επιθυμεί η Σούπερ Λίγκα. Τα μέλη της διοργανώτριας αρχής συμφώνησαν στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, ότι το πρωτάθλημα της περιόδου 2015/2016 θα πρέπει να γίνει με την παρουσία 16 και όχι 18 ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα...

Καταγγελίες για λατομείο στο Βυδιάκι Γορτυνίας – Τι απαντά η Περιφέρεια – «Είμαι νόμιμος» λέει ο επενδυτής

Μετά από καταγγελία που δεχτήκαμε με e-mail από το Σύλλογο Βιδιακιτών Αρκαδίας, την οποία συνυπογράφει και η Ένωση των εν' Αθηναίς και απανταχού Καρδαριτσιωτών, με θέμα την παραβίαση των όρων χορηγηθείσας άδειας λατομείου σχιστολιθικών πλακών του κ. Κοσμόπουλου στο Βιδιάκι Γορτυνίας, θελήσαμε προτού τη δημοσιεύσουμε να κάνουμε ρεπορτάζ και να καταγραφούν και οι δύο πλευρές.

Διαβάστε περισσότερα...

Παράταση του σχολικού έτους για τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη στην Αρκαδία;

Με παράταση του σχολικού έτους σε όσα σχολεία τελούν υπό κατάληψη για περισσότερο από τρεις ημέρες, προσανατολίζεται να απαντήσει το υπουργείο Παιδείας στους καταληψίες μαθητές. Κάτι που αν ισχύσει, θα

Διαβάστε περισσότερα...

Ο μπαμπούλας της διαθεσιμότητας, ο τιμωρός των λιστών στην Τρίπολη και η δύσκολη παρέλαση της Κυριακής!

 

- Μέρα καλή σε όλους σας και αέρα στα ...πανιά σας! Το φθινόπωρο δείχνει σιγά - σιγά τα δόντια του και ο φετινός χειμώνας λένε ότι θα είναι βαρύς. Βαρύς και ασήκωτος. Αλήθεια με εκείνο το επίδομα θέρμανσης τί θα γίνει? Πάλι με το τζάκι θα τη βγάλουμε...

Διαβάστε περισσότερα...

Με 2.500.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί η Β' Φάση κατασκευής του Λιμένα Τυρού

H χρηματοδότηση της δεύτερης Φάσης της κατασκευής του Λιμένα Τυρού προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ γίνεται πραγματικότητα μετά την έγκριση κατά πλειοψηφία της απαιτούμενης προγραμματικής σύμβασης για την μεταβίβαση της αρμοδιότητας υλοποίησης της πράξης στην περιφέρεια Πελοποννήσου στην εκτός ημερησίας διάταξης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που έγινε χθες στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...