Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Η «παγωμάρα» στην Πρωτεύουσα του Μοριά, τα αμήχανα χαμόγελα του Γιάννη και ο Δήμαρχος του 2021!

- Goodmorning ...παίδες! Δεν φαντάζομαι να λείπει κανείς από την πρωινή αναφορά? Σας θυμίζω ότι στις τρεις αδικαιολόγητες απουσίες κόβεστε. Αρχίζουμε...

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεργασία με τον Μαέστρο Ανδρέα Πυλαρινό για τη Σχολή Μουσικής της Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης λειτουργεί σχολή μαθητείας στην οποία τα παιδιά από 10 ετών και πάνω μπορούν να μάθουν δωρεάν μουσικά όργανα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τελείωσε ο έλεγχος για τα έργα στο Νοσοκομείο – Συνάντηθηκαν στην Αθήνα ο Υπουργός Υγείας και ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής

Μία πολύ κρίσιμη συνάντηση έγινε σήμερα ανάμεσα στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον Πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής Γιώργο Ρεβελιώτη. Η συνάντηση έγινε στο Υπουργείο Υγείας, στην Αθήνα, περίπου στις 2.30 το μεσημέρι και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από ζητήματα τα οποία αφορούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Εκεί ήταν επίσης ο ταμίας της ΠΟΑ Ανδρέας Παπαντωνίου, η Κατερίνα Λιάπη που είναι μέλος της ΠΟΑ και ο κ. Καραφωτιάς ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ομοσπονδία στην επόμενη Διοίκηση του Νοσοκομείου, με δικαίωμα ψήφου.

Διαβάστε περισσότερα...

Κρέμασαν σκύλο στο Λεωνίδιο! Σκληρή ανακοίνωση των φιλόζωων της περιοχής

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε κάτοικος Λεωνιδίου που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του προχτές το πρωί, καθώς εντόπισε έναν σκύλο κρεμασμένο σε δέντρο (φωτο) που βρίσκεται πολύ κοντά στον δρόμο που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Σίντζας.

Διαβάστε περισσότερα...

Με μείωση τιμών και βαφλάκια γιορτάζει το froyo τα γενέθλια του! (εικόνες)

Το froyo κλείνοντας ένα χρόνο λειτουργίας του και σεβόμενο τους πελάτες του, δεδομένου ότι μειώθηκε ο ΦΠΑ προχώρησε σε μείωση των τιμών του και μάλιστα μεγαλύτερη απ' όσο ορίζει ο νόμος, σχεδόν σε όλα του τα προϊόντα!

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν κέρδισε τα Χανιά ο Αστέρας – Ανοιχτοί λογαριασμοί για τη ρεβάνς

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ενόψει της ρεβάνς στις 31 Οκτωβρίου ο Αστέρας Τρίπολης και τα Χανιά, μετά το 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, έχασαν ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια με τους Ντε Μπλάσις (65΄) και Χουάνμα (68΄), αλλά έπεσαν σε έναν εξαιρετικό Θεοδωρόπουλο, που πραγματοποίησε πλήθος σωτήριων επεμβάσεων.

Διαβάστε περισσότερα...

Μετά τον Οκτώβριο που θα πηγαίνουν τα σκουπίδια της Τρίπολης από τη στιγμή που δεν τα δέχονται στην Αττική;

Κατά τη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αττικής εκφράστηκε κατηγορηματική αντίθεσή του στο ενδεχόμενο συνέχισης της διαδικασίας μεταφοράς απορριμμάτων από την Πελοπόννησο στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Διαβάστε περισσότερα...

Έργο ύδρευσης για την περιοχή της Μεγαλόπολης εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου της κατασκευής νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης των οικισμών ΜΟΜΑ Καλαμών, Μαραθούσας του Δήμου Μεγαλόπολης ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης Παναγιώτη Μπούρα, προϋπολογισμού 1,250,000 ευρώ δηλώνοντας ότι «καθημερινά βελτιώνουμε τις υποδομές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλάζοντας σελίδα για τον τόπο, και μάλιστα σε περίοδο κρίσης για τη χώρα. Μετά από επίπονες προσπάθειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης επιτύχαμε την ένταξη ενός πολύ σημαντικού έργου που, αφενός θα προσφέρει υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στον πολίτη, αφετέρου, θα βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο δημόσιας υγείας».

Διαβάστε περισσότερα...

Κάλπες στον Εμπορικό Σύλλογο Μεγαλόπολης

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεγαλόπολης » Ο Φιλοποίμην»  καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ

Την προσωρινή αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων από την Πέμπτη 29-9-2013 και την ανάληψη διαφορετικών μορφών αντίδρασης, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ, μετά από γενικές συνελεύσεις που πραγματοποίησαν οι σύλλογοι εργαζομένων στο Ίδρυμα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...