Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Πορεία μαθητών θα γίνει το μεσημέρι στην Τρίπολη

Μαθητές από όλα τα σχολεία της Τρίπολης αναμένεται να κινητοποιηθούν ενεργά και να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή προς τα γραφεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη ορειβατικής περιόδου από το ΣΑΟΟ στο γραφικό εξωκκλήσι της Ανάληψης

100 και πλέον άτομα παρευρέθηκαν την Τετάρτη, 25/09/2013 στο γραφικό εξωκκλήσι της Ανάληψης, με την εκπληκτική θέα στην πόλη,  στην εναρκτήρια εκδήλωση του ΣΑΟΟ για τη νέα ορειβατική περίοδο!

Διαβάστε περισσότερα...

Τα «κανόνια» της Τρίπολης, ο ... κουρεμένος Σάκης και η Αρκαδική «Λάμψη» της Βουλής!

 - Αδέλφια μου, αλήτες  ( και πουλιά ) καλημέρα. Ο Σεπτέμβρης ετοιμάζεται να δώσει σκυτάλη στον Οκτώβριο και ο χειμώνας μας χαμογελάει... απειλητικά! Σίγουρα ισχύει ότι αυτός που γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα? Δε νομίζω ότι ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Όπως και να ΄ναι πάντως εμείς θα το παλέψουμε και φέτος.

- Δέκα έξι βενζινάδικα βάλανε λουκέτο στην Αρκαδία αφού η κατανάλωση βενζίνης μειώθηκε κατά 40%! Είναι αυτό που λένε: αν αγαπάς κάποιον άφησέ τον να φύγει, με την τιμή που έχει η βενζίνη δεν θα πάει και πολύ μακριά!

- Αν ισχύσει αυτό που είπε το Υπουργείο Παιδείας δηλ. ότι ο χρόνος των καταλήψεων θα σημαίνει παράταση της σχολικής χρονιάς τότε οι μαθητές και οι φοιτητές θα κάθονται στα θρανία μέχρι τον Αύγουστο.Οχι μόνο παράταση αλλά και ...πέναλτυ θα έχει η φετινή χρονιά.

- Φάρσα για βόμβα είχαμε στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης. Την ίδια ώρα φάρσα για τον ίδιο λόγο είχαμε και στο Εφετείο Ναυπλίου! Κάποτε, να μου το θυμηθείτε ότι θα την πατήσουν σαν τον ψεύτη βοσκό με το λύκο. Θα νομίσουνε ότι η βόμβα  είναι φάρσα και θα ακουστεί το μεγάλο ...ΜΠΑΜ! ( προς το παρόν πάντως τα μόνα μπαμ που ακούγονται στην πόλη μας είναι από τα κανόνια για χρέη προς το δημόσιο ).

- Την πάτησε ο Τσιώλης με τα Χανιά. Πήγε για μαλλί ο Σάκης αλλά βγήκε ...κουρεμένος. Νόμισε ότι οι Κρητικοί θα κάτσουν να χάσουν επειδή παίζουν σε χαμηλότερη κατηγορία? Τώρα ας ετοιμαστεί για τη μάχη της Κρήτης που δε θα είναι και τόσο εύκολη.  ( το μήνυμα κόουτς το έλαβες ).

- Η Τρίπολη έθεσε υποψηφιότητα για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021! Όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλλειπε.

- Αν ο Ζαχαριάς κατέβει για Δήμαρχος Τρίπολης ( λέμε τώρα ) και μάλιστα κερδίσει τις εκλογές, έχετε πάρει χαμπάρι ποιός ορκίζεται Βουλευτής Αρκαδίας με το ΣΥΡΙΖΑ? Τότε θα δούμε φως ( και λάμψη ) στην άκρη του τούνελ.

- Δεν ανησυχεί ο Δήμαρχος Τρίπολης για το θέμα των σκουπιδιών! Δήλωσε ότι υπάρχει συμβατική υποχρέωση του ΧΥΤΑ της Φυλής να δέχεται τα σκουπίδια της Τρίπολης και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εγώ πάντως όταν γελάει ο Δήμαρχος ανησυχώ. Εσείς?

- Με το Μεσολόγγι παίζει την Κυριακή στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός και μερικοί ετοιμάζονται να κάνουν την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου από την ομάδα.Αν το αποτέλεσμα της Κυριακής δεν είναι θετικό για την ομάδα της Τρίπολης και αν οι παίκτες δεν πληρωθούν άμεσα τότε θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις στην Αγίου Κωνσταντίνου.
-  Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά την Κυριακή και ο προπονητής με τους βοηθούς του  Παναρκαδικού θα δουν και άλλη παρέλαση στην Τρίπολη εκτός από της Άλωσης. Θέλει προσοχή πάντως η Ιερή ( και αδελφοποιημένη με την Τρίπολη ) πόλη του Μεσολογγίου.Προσοχή και λίγο ...μυαλό!

- Με νίκη ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ Τρίπολης τα παιχίδια της. Να μου το θυμηθείτε  ο Τζόρβας ότι δεν πέτυχε με τις άλλες ομάδες που ασχολήθηκε μέχρι σήμερα θα το πετύχει με τις ...γυναίκες του! Πάμε στοίχημα?

- Πολλοί ρωτάνε τί στάση θα κρατήσει ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Λαγός στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Σε παρέα πάντως δήλωσε ότι θα κάνει αυτό που κάνουν όλοι. Δηλαδή? ...θα πάει κι αυτός για Δήμαρχος! 

- ΤΕΛΟΣ: Ερώτηση χρυσαυγίτη: επειδή είναι καιρός τρύγου και ο τρύγος ( μαζί με το θέρο ) είναι πόλεμος, επιτρέπεται η οπλοφορία?¨¨ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και καλά κρασιά! 

Διαβάστε περισσότερα...

Το μεγάλο ξεσκέπασμα που έκανε ο κ. Σκαντζός για τη διαχείριση σκουπιδιών και δεματοποιητή

·         Όταν την 1-1-2003 αναλάβαμε τη διαχείριση του Δήμου στα όρια του Δήμου λειτουργούσαν πάνω από 20 Χώροι ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ). Μέχρι τις αρχές του 2005 είχαμε κλείσει τους περισσότερους ΧΑΔΑ είχαν μείνει ενεργοί οι:

Διαβάστε περισσότερα...

Το τμήμα ποδηλασίας ΑΕΚ Τρίπολης «έτρεξε» στο περιφερειακό πρωτάθλημα

Το «ποδήλατο» της ΑΕΚ Τρίπολης επιστρέφει από το ..μέλλον! Το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης έλαβε μέρος με 10 συμμετοχές στο περιφερειακό πρωτάθλημα στη Σπάρτη 21 & 22 Σεπτεμβρίου. Όλα τα μέλη της αποστολής έφεραν διακρίσεις πολύ σπουδαίες για την Αρκαδία.

Διαβάστε περισσότερα...

Επικίνδυνος για τους μαθητές ο δρόμος που οδηγεί στο 4ο Γυμνασίο Τρίπολης (vd)

Επικίνδυνος είναι ο δρόμος (οδός Αντιγόνης) που οδηγεί στο νεόκτιστο 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης, πίσω από το ΔΑΚ. Ειδικότερα, ο δρόμος είναι στενός, δεν υπάρχει πεζοδρόμιο, στα πλαϊνά αυτού έχει σκαφτεί και για σχολικούς φύλακες πλέον ούτε λόγος... άρα τα παιδιά, άλλα με ποδήλατα και άλλα με τα πόδια τον διασχίζουν καθημερινά, πρωί και μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Με το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας δίνεται η δυνατότητα στον πολίτη, που δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεωτικές σπουδές του, να εξοπλιστεί με τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια που πιστοποιούνται και με τον αντίστοιχο τίτλο σπουδών.

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΣΟΚ - Στη Δράμα θα μιλήσει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013, στις 6:30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Δράμας, θα μιλήσει, σε ανοικτή εκδήλωση, στους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...