Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Σαββατόβραδο στην Τρίπολη με συναυλία για τις εκδηλώσεις της Άλωσης (vd)

Μία ωραία μουσική βραδιά απόλαυσε ο κόσμος που βρέθηκε το Σάββατο στην Πλατεία Άρεως. Μπροστά από το άγαλμα του Γέρου του Μοριά, οι δύο Χορωδίες της Τρίπολης και η Φιλαρμονική του Δήμου έπαιξαν μουσική, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο της Άλωσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Ψηφιακό σήμα Digea από το Πεταλίδι πιάνουν στη Μεγαλόπολη!

Σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης πιάνει από σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου το ψηφιακό σήμα τηλεόρασης από την DIGEA.  Οι περιοχές που έχουν την δυνατότητα λήψης ψηφιακού σήματος  είναι όσες έχουν » άνοιγμα»  προς το Πεταλίδι. 

Διαβάστε περισσότερα...

Επεισοδιακή μεταγωγή - Με χειροπέδες Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός και Παναγιώταρος! (vd)

Προσήχθησαν πριν λίγο στο κτίριο της 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο γενικός γραμματέας Ν.Μιχαλολιάκος και ακόμη τέσσερεις συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συνοδευόμενοι από πάνοπλους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Όλες οι εκδηλώσεις της Κυριακής για την επέτειο της Άλωσης

Η Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ξεκινάει από την Αρχιερατική δοξολογία (10.30) χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ.κ. Αλεξάνδρου, ενώ θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Φώτη Σπυρόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Μπροστά στις κάμερες τσακώθηκαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής (vd)!

Τσακώθηκαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμιος Ματθαιόπουλος και Μιχάλης Αρβανίτης. Αιτία; Το γεγονός ότι μιλούσε στα αγγλικά στο BBC φέρεται πως εκνεύρισε τον Μιχάλη Αρβανίτη και στην συνέχεια ζήτησε «τα ρέστα» από τον συνάδελφό του. 

Διαβάστε περισσότερα...

Το αίτημα για εκλογές επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Αλλαγή σελίδας διαβλέπει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες εξελίξεις και σε ανακοίνωσή της επαναφέρει τη θέση για εκλογές, ενώ τονίζει ότι έστω και αργά, ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του πράττουν το αυτονόητο.

Διαβάστε περισσότερα...

Στους 19 οι συλληφθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Παρουσιάστηκε από μόνη της στην υπηρεσία της στην Ασφάλεια Πειραιά, η ανθυπαστυνόμος το όνομα της οποίας περιλαμβάνεται στην λίστα με τα 32 ονόματα που έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία για να συλληφθούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που αφορά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και συνελήφθη .

Διαβάστε περισσότερα...

Με επίκεντρο το Λιμποβίσι οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Άλωση – Πρωτόκολλο αδελφοποίησης για Τρίπολη και Μεσολόγγι (vd)

Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Άλωσης της Τρίπολης συνεχίστηκαν το Σάββατο στο Λιμποβίσι, όπου τελέστηκε Αρχιερατική δοξολογία.

ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Θόδωρου Κολοκοτρώνη.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος πυροβολεί από την Τρίπολη (vd)

Ο Αρκάς Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος ήρθε στο Διακλαδικό Κέντρο της 12 4 ΠΒΕ της Τρίπολης και –μεταξύ άλλων- βρήκε την ευκαιρία να ρίξει μερικές .. τουφεκιές. Έριξε δύο «αβολίδωτες» σφαίρες, όρθιος και γονυπετής και φαίνεται ότι το απόλαυσε!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...