Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Πρώτη ήττα για τον Αστέρα- Έχασε στη Λεωφόρο, «έπεσε» στην 6η θέση!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνισή του. Για τους «πράσινους», που ανέβηκαν στην τρίτη θέση, σκόραραν οι Μπεργκ (59΄) και Φιγκερόα (77΄), ενώ για τους Αρκάδες είχε ισοφαρίσει ο Ντε Μπλάσις στο 60ο λεπτό.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεύτερη ισοπαλία για τον Παναρκαδικό!

Πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει ο Παναρκαδικός στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, αφού ήρθε ισόπαλος με το Μεσολόγγι, μέσα στην Τρίπολη.

Ο Παναρκαδικός έχει 2 πόντος σε 2 αγωνιστικές, δεν έχει νίκη, ούτε όμως και ήττα!

Διαβάστε περισσότερα...

Την Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων υποδέχτηκε η πόλη της Τρίπολης (εικόνες-βίντεο)

Η ιστορία συνάντησε τον αθλητισμό στην Τρίπολη! Μέρα γιορτινή για την πόλη μας, η οποία γιόρτασε την Απελευθέρωση της και παράλληλα υποδέχτηκε την Ιερή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι (2014) στην Πλατεία του Άρεως, το απόγευμα της Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλο γλέντι στο Παγγορτυνιακό Αντάμωμα! (εικόνες)

Η Παγγορτυνιακή Ένωση διοργάνωσε το 3ο ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, στο Θέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον. Συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι γνωστοί καλλιτέχνες (σε αλφαβητική σειρά): Αγγελακόπουλος Παναγιώτης, Διαλάνη Σταυρούλα, Θεόφιλος, Διαμαντής Ρουμελιώτης καθώς και οι μουσικοί: Δαλιάνης Γιώργος, Δαλιάνης Χρήστος, Καρατάσος Νίκος, Κουτελιέρης Αντώνης, Νιάρχος Αντρέας και Σταματόπουλος Αλέκος. Θα συμμετέχει και ο πρωτ/ρος π.Χρήστος Κυριακόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκαλυπτήρια προτομής του Στρατηγού Δημήτρη Πέτροβα στην Τρίπολη (vd)

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την Άλωση, το πρωί της Κυριακής τελέστηκε Αρχιερατική δοξολογία και μετά επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων, ενώ έγιναν τα αποκαλυπτήρια προτομής του Στρατηγού Δημήτρη Πέτροβα.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Χρυσή Αυγή στο επίκεντρο των πολιτικών δηλώσεων μετά την παρέλαση στην Τρίπολη (vd)

Μετά το τέλος της παρέλασης στην Τρίπολης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Νίκος Κανελλόπουλος σε δήλωσή του για το μήνυμα που εκπέμπει η ημέρα ανέφερε ότι, «είναι μια μεγάλη ημέρα όχι μόνο γιατί σηματοδοτεί ένα κομβικό σημείο στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία, αλλά είναι και για μας ένας φάρος στη νέα προσπάθεια του έθνους να πορευτούμε στην ανάπτυξη και την ευημερία».

Διαβάστε περισσότερα...

Παραδόθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς (vd)

 

«Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω!», φώναξε στα τηλεοπτικά συνεργεία, τη στιγμή που εισερχόταν στο κτίριο της ΓΑΔΑ, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναζητούνταν από την αστυνομία για 24 περίπου ώρες.


«Έρχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα κερδίσει», δήλωσε ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος έφτασε στη ΓΑΔΑ με ταξί.

Ο βουλευτής έκανε ακόμα λόγο για πολιτικές διώξεις και είπε στους δημοσιογράφους, «Είμαι απολύτως ελεύθερος».

Κατά την είσοδο του φάνηκε να χαιρετά με χιτλερικό χαιρετισμό.

Με την παράδοση του κλείνει ο κύκλος των συλλήψεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Τα κατηγορητήρια για τους 21 της Χρυσής Αυγής ετοιμάζουν οι ανακριτές της υπόθεσης

Κατηγορητήρια για τους πέντε βουλευτές και τα 16 στελέχη της Χρυσής Αυγής που πέρασαν χθες το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ετοιμάζουν οι δύο Ειδικοί Ανακριτές Διαφθοράς .

Διαβάστε περισσότερα...

Υπέροχη βραδιά με Αργεντίνικο Τάνγκο στο Μεγάλο Καφενείο της Τρίπολης (vd)

Μια υπέροχη και διαφορετική για την πόλη μας βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Μεγάλο Καφενείο χθες το βράδυ (Παρασκευή 27/9/13).

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...