Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Η ηχηρή απουσία της περιφέρειας, τα επίφοβα συστήματα και το χωριό που είναι σε … εμπόλεμη κατάσταση!

 

- Καληνυχτάκηδες της Αρκαδία, γεια σας. Ο Σεπτέμβρης και το... ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό! Η 3η του Σεπτέμβρη διχάζει την κεντροαριστερά και ενώ ο Ρεππας με τους άλλους είναι στο επιστημονικό - πολιτικό συνέδριο του κινήματος ο Λοβέρδος εγκαινίασε τα γραφεία του νέου κόμματός του διεκδικώντας έτσι το μερίδιο που του αναλογεί από την ιστορική ημερομηνία του ΠΑΣΟΚ. Μπερδεμένα πράγματα δηλαδή την ώρα που το ΠΑΣΟΚ γίνεται 39 χρονών! Τί είναι 39? ...ούτε 40 δεν είναι.

Διαβάστε περισσότερα...

Στον Εισαγγελέα ο αντιδήμαρχος Μπούρας για το ζήτημα με τα αδέσποτα στην Τρίπολη!

Ολοένα και αυξάνεται η παρουσία αδέσποτων στην πόλη της Τρίπολης, με την κοινωνία να έχει χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα». Από τη μία πλευρά, είναι οι φιλόζωοι που πιστεύουν ότι τα αδέσποτα δεν πρέπει να τα πειράξει κανείς και ότι πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα στην πόλη και από την άλλη πλευρά είναι πολίτες που έχουν δεχθεί επιθέσεις και διαμαρτύρονται.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην τελική ευθεία τα έργα- Αλλάζει όψη η Πλατεία Άρεως (εικόνες)

Οι εργασίες συνεχίζονται στην πλατεία Άρεως και στους κάθετους δρόμους. Τις τελευταίες μέρες έχουν ξεκινήσει εργασίες δίπλα από το ξενοδοχείο που βρίσκεται στην «Άρεως», ενώ παράλληλα έχουν προχωρήσει εργασίες στο μέρος της πλατείας, προς το δικαστικό μέγαρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Tennis Cup- Sunday Fun Μείωση τιμών στην χρέωση γηπέδων

Από σήμερα Τρίτη 3/9 η χρέωση των γηπέδων του Tennis Cup Tripolis είναι μειωμένη και διαμορφώνεται στα 4 € /ώρα ανά άτομο (επιπλέον χρέωση 1,5 €/ ανά άτομο στα φώτα). Το μπόνους του ενός δωρεάν παιχνιδιού στα έξι ισχύει κανονικά.  Sunday Fun-Tennis Cup Κάθε Κυριακή από της 9:00 πμ έως 18:00 μμ δωρεάν Τεννις για όλους χωρίς χρέωση γηπέδων. Σας περιμένουμε να απολαύσετε το αγαπημένο σας άθλημα στο Tennis Cup.

Διαβάστε περισσότερα...

«Το σχολείο του Αγίου Πέτρου κλείνει γιατί δεν έχει παιδιά» λέει ο Π. Μισθός

 

Αισιόδοξα μηνύματα έστειλε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Πέτρος Μισθός για τη νέα σχολική χρονιά δηλώνοντας ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο οργάνωσης, στελέχωσης από άποψη ανθρώπινου δυναμικού, τα βιβλία είναι στη θέση τους και έχουν γίνει ετοιμασίες όλο το καλοκαίρι για να μην υπάρξουν προβλήματα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα...

«Κανείς γιατρός δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του» επανέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τη διαβεβαίωση του υπουργού Υγείας, ότι δεν θα διαλυθούν μονάδες του ΕΟΠΥΥ και, ότι κανείς γιατρός δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του, έλαβαν σήμερα από τον 'Αδωνι Γεωργιάδη τα μέλη του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή συνιστά η ΔΕΗ στους κυνηγούς για να μην προκληθούν ατυχήματα

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου (ΦΕΚ 1850/Β/29-07-2013), η οποία θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2014, εφιστά την προσοχή στους κυνηγούς να μην στοχεύουν τα θηράματά τους όταν αυτά βρίσκονται πάνω ή πλησίον των ηλεκτροφόρων Δικτύων (αγωγοί, καλώδια, στύλοι, υποσταθμοί, μονωτήρες κλπ) καθώς εγκυμονούνται σοβαροί κίνδυνοι ατυχημάτων, τραυματισμών, πρόκλησης πυρκαγιάς, βλάβης στο Δίκτυο ηλεκτροδότησης κλπ.

Διαβάστε περισσότερα...

Δημήτρης Ρέππας: «Η χώρα δεν έχει ανάγκη από δύο ΝΔ ούτε από δύο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από ένα ΠΑΣΟΚ»

Για τις προοπτικές του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς μίλησε ο Δημήτρης Ρέππας, στο συμπόσιο που συνδιοργανώνουν το ΠΑΣΟΚ και το ΙΣΤΑΜΕ για την 39η επέτειο από την ίδρυσή του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Στις 14 Σεπτεμβρίου παίζει ο Αρκαδικός για το Κύπελλο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας των ανδρών. Και οι επτά αγώνες θα διεξαχθούν στις 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...