Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Εγγραφές στον ΑΓΟΤ

Μια νεα δημιουργικη χρονια ξεκιναει με το νεο σχολικο ετος για το τμημα ρυθμικης γυμναστικης του Αθλητικου Γυμναστικου Συλλογου Τριπολης. Για εγγραφες και πληροφοριες ειναι χαρα μας να υποδεχθουμε τις μικρες και μεγαλες φιλες της ρυθμικης στο χωρο μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Συγκέντρωση και διάθεση τροφίμων από το Σύλλογο Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης

Σε μια δύσκολη, για τον ελληνικό λαό, εποχή, όπου οι θεσμοί και οι αξίες γύρω μας βρίσκονται υπό αμφισβήτηση, πολλές οικογένειες έχουν φτάσει στα όρια της φτώχειας και οι κοινωνικοί μηχανισμοί συχνά δεν έχουν επάρκεια πόρων για να τις βοηθήσουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Καφές με … σκόνη στην Τρίπολη, το «χρίσμα» του Μανώλη στον Πέτρο και τα «μέτωπα» της Ντίνας!

 

- Καλημέρα σύντροφοι καληνυχτάκηδες! Ωραία ευχή έδωσε η εφημερίδα ΑΥΓΗ στο ΠΑΣΟΚ που φέτος συμπλήρωσε 39 χρόνια ζωής. Αντί να ευχηθεί στο κίνημα να τα εκατοστίσει του ευχήθηκε ...καλά σαράντα! Καλό?

Διαβάστε περισσότερα...

Τρόφιμα σε πενήντα άπορες οικογένειες της Τρίπολης μοίρασε η Χρυσή Αυγή

Στις 2 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ολομέλεια του μήνα, κατά την οποία έγινε και ομιλία με θέμα:  Λαθρομετανάστευση και υπόγεννητικότητα, δύο βραθυφλεγείς βόμβες στα θεμέλια του Ελληνισμού".

Διαβάστε περισσότερα...

Πέφτουν σκουπίδια από άλλες περιοχές στο σκουπιδότοπο της Αγίας Τριάδας;

Στο δημοτικό συμβούλιο, εκτός ημερήσιας διάταξης, ο Αναστάσιος Κακλαμάνος ζήτησε και πήρε το λόγο και ενημέρωσε τον Δήμαρχο και το σώμα για τα εξής: «Σκουπίδια ξεφορτώνονται στο καινούργιο σκουπιδότοπο της Αγίας Τριάδας από άλλους δήμους και από άλλες περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα...

Φεύγει και άλλη περιφερειακή υπηρεσία από την Τρίπολη;

Εργαζόμενες στην οικονομική επιθεώρηση περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφθηκε το δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και του ζήτησαν αν υπάρχει δυνατότητα να παραχωρηθεί χώρος για να παραμείνει η υπηρεσία στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποια είδη επιτρέπεται να πωλούν τα σχολικά κυλικεία

 Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Υ1γ/Γ.Π/οικ 81025 (ΦΕΚ Β 2135-29.08.2013) τίθενται σε ισχύ οι νέες διατάξεις που αφορούν στην λειτουργία των κυλικείων των δημόσιων  και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στον καθορισμό των προϊόντων που διατίθενται από αυτά.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε αποχή οι δικηγόροι στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου

Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως και αποφάσισε καταρχήν την αποχή των δικηγόρων της χώρας από τα καθήκοντά τους στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, ενώ «επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες».

Διαβάστε περισσότερα...

Περιφερειακό πρωτάθλημα τένις από ΣΑΤ και ΑΕΚ στην Τρίπολη (vd)

 

Στη συνδιοργάνωση περιφερειακού πρωταθλήματος τένις, από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, προχωρούν ο ΣΑΤ και η ΑΕΚ.

Για το λόγο αυτό, οι υπεύθυνοι των δύο συλλόγων έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέλυσαν τα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...