Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Σε ποιες περιοχές της Τρίπολης είναι δαθέσιμες οι υπερ-υψηλές ταχύτητες ίντερνετ VDSL!

Ο ηλεκτρονικός – ραδιοηλεκτρολόγος Γιάννης Πετσέλης, μετά από πλήθος ερωτήσεων που έχει δεχτεί, γράφει στο kalimera-arkadia.gr για το δίκτυο του ΟΤΕ στη πόλη της Τρίπολης: «Σήμερα η κάλυψη του δικτύου του ΟΤΕ για τη σύνδεση VDSL είναι η εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Ήττα για τον Παναρκαδικό στο Κυβέρι

Στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Κυβέρι, ο Παναρκαδικός έχασε με 3-2. Ο Βαγγέλης Γούτης έχοντας πάρει παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια, θέλησε να τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να είναι έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα, όπου  ξεκινούν τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινούν οι ακαδημίες μπάσκετ του Αρκαδικού

Ξεκινούν οι ακαδημίες μπάσκετ του Αρκαδικού αγοριών και κοριτσιών από τη Β' έως τη ΣΤ' Δημοτικού και της Α' τάξης του Γυμνασίου για την τρέχουσα περίοδο 2013 - 14.

Οι προπονήσεις θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Η κυβέρνηση των Δολιανών, ο προεκλογικός καφές και η «σφαγή» για μία θέση στο Μερκοβούνι!

 

- Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης μας. Έχετε εντοπίσει ότι μετά την εμφάνιση του ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ όλα σχεδόν τα αρκαδικά μπλογκς έφτιαξαν παρόμοιες στήλες με παραπολιτικά σχόλια? Τους καλούς να ξέρετε ότι τους ...γράφουν, τους πολύ καλούς τους αντιγράφουν. Μήπως κάνω λάθος?

Διαβάστε περισσότερα...

Τροπολογία υπέγραψε ο Ζαχαριάς για την αναγνώριση του χρόνου απασχόλησης των Σχολικών Φυλάκων

Κατατέθηκε στις 4-9-2013 από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και το βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Ζαχαριά τροπολογία-προσθήκη στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων» για την αναγνώριση του χρόνου απασχόλησης των Σχολικών Φυλάκων.

Διαβάστε περισσότερα...

Ένωση Αστυνομικών – Γιορτάζει το εξωκλήσι της Παναγίας στη Φτέρη Μηλιάς

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 εορτή «Το Γεννέσιο της Θεοτόκου» εορτάζει το εξωκλήσι της Παναγίας, που βρίσκεται στη Φτέρη Μηλιάς, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει παραχωρηθεί στην Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας από την Ι. Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη μας κ.κ. Αλέξανδρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Άρχισαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Τρίπολης

Οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Τρίπολης  για το σχολικό έτος 2013-2014 γίνονται από Δευτέρα – Παρασκευή, 6-8 μ.μ.στο Γραφείο του ΣΔΕ Τρίπολης , που στεγάζεται στο χώρο του ΕΠΑΛ   και στη διεύθυνση: Τέρμα Τεγέας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ομογενείς από την Utah της Αμερικής δώρισαν χρήματα για να αγοραστούν τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο!

 

Ομόφωνα αποδέχτηκε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης την δωρεά ποσού 1.000,00 € από τους Αρκάδες ομογενείς του SHORT LAKE CITY UTAH, για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ψάχνουν λύσεις για το μέλλον του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου (vd)

Η πρώτη σύσεκψη για να βρεθούν λύσεις στην ααξιοποίηση και ανάδειξ ητου Χιονδορμικού Κέντρου της Οστρακίνας έγινε την Τετάρτη στ οΛεβίδι, ενώ η επόμενη θα γίνει την επόμενη Τετάρτη, όταν και θα ολοκληρωθεί η συζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Η διαδικασία επιλογής προϊστάμενων σε οργανικές μονάδες στους Δήμους

Τις διαδικασίες που προβλέπονται ως προς την επιλογή προϊστάμενων σε οργανικές μονάδες στους ΟΤΑ, κάνει γνωστές με εγκύκλιό του το υπουργείο Εσωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...