Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τρίπολη με βολές κατά της Χρυσής Αυγής και συγκέντρωση τροφίμων για άπορους (vd)

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» στην Τρίπολη έγινε την Παρασκευή, στα Κλωνατζίδικα.

Η εκδήλωση ήταν ένα αφιέρωμα για τα 45 χρόνια της ΚΝΕ. Νεανικό συγκρότημα από φοιτητές έπαιξαν μουσική, έγινε ομιλία, βιβλία της Σύγχρονης Εποχής πωλούνταν στο χώρο, ενώ γινόταν και συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης για άπορες οικογένειες.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Παναρκαδικές ... μουρμούρες, το «ντου» των Χρυσαγιτών στον Πέτρο και η ηγετική εμφάνιση του Νικόλα!

- Καλημέρα καληνυχτάκηδες! Ξέρατε ότι ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που γιορτάζει η ...γνώση? Όχι μόνο επειδή αυτό το μήνα ανοίγουν τα σχολεία αλλά επειδή στις 8 γιορτάζεται η διεθνής μέρα κατά του αναλφαβητισμού, στις 26 είναι η ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών και στις 30 Σεπτεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα μετάφρασης. Κάτι μάθαμε και σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο φιλικά για Αστέρα σε Πύργο και Κόρινθο το Σαββατοκύριακο!

Τα δύο φιλικά παιχνίδια, που θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 18:30 στον Πύργο ανάμεσα στον Πανηλειακό και στον Αστέρα, αλλά και την Κυριακή στις 17.30 στην Κόρινθο, ανάμεσα στην ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα και τον Αστέρα, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να μείνουν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Διαβάστε περισσότερα...

Πλησιάζει η γιορτή ντομάτας στην Κανδήλα! (vd)

Για άλλη μία χρονιά, τρίτη κατά σειρά, θα γίνει η γιορτή ντομάτας, στην Κανδήλα. Φέτος, η γιορτή θα γίνει στην κεντρική πλατεία του χωριού, την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013, το βράδυ. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι εξαιρούνται από το πρόγραμμα κινητικότητας

Με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων», προστίθενται τρείς κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση των τριτέκνων της Μεγαλόπολης για τις μετεγγραφές φοιτητών

Ο σύλλογος τριών τέκνων Μεγαλόπολης «Ο Αρκάς» σε συνεργασία με την πανελλήνια Ένωση τριτέκνων επισκέφθηκαν τη Βουλή και συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων και συζήτησαν την εξομοίωση τριτέκνων - - πολυτέκνων.

Διαβάστε περισσότερα...

Χωρίς χρεώσεις, οι συναλλαγές μέσω χρεωστικών καρτών από το ενιαίο δίκτυο της Eurobank, Νέου Τ.Τ. και Νέας Proton Bank

Tη δυνατότητα να χρησιμοποιούν, χωρίς χρέωση, το σύνολο του δικτύου των ATM από τις τράπεζες Εurobank, Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Νέα Proton Bank στην Ελλάδα, για αναλήψεις μετρητών και ενημέρωση υπολοίπου, με χρήση των χρεωστικών τους καρτών, ανακοίνωσε σήμερα η Eurobank, με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών των δύο τραπεζών.

Διαβάστε περισσότερα...

Νομοθετική ρύθμιση ετοιμάζεται για τους δανειολήπτες του πρώην ΟΕΚ

Νομοθετική παρέμβαση για την προστασία των περίπου 100.000 δανειοληπτών του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) προωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Σοκάρουν τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες στην Πελοπόννησο - 63 άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους σε μία διετία!

Απελπιστικά είναι τα επίσημα στοιχεία που δίνει ο "Φορέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικού Κεφαλαίου" για το θέμα των αυτοκτονιών στη χώρα μας.

 

Τα στοιχεία που θα διαβάσετε αφορούν επίσημες μετρήσεις για τα έτη 2010 και 2011. Φανταστείτε λοιπόν τι θα δείξουν οι μετρήσεις που θα έχουμε μελλοντικά για το 2012 και 2013...

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...