Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Συλαλλητήριο θα γίνει στην Τρίπολη κατά του νομοσχεδίου για το «νέο Λύκειο»

Η γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ επισημαίνει ότι «η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ψηφίζει την Τρίτη 10 Σεπτέμβρη το Νομοσχέδιο "για την αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις". Ένα νομοσχέδιο το οποίο θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα στα μορφωτικά δικαιώματα της Νεολαίας. Είναι η συνέχιση της πολιτικής των απολύσεων, των υποχρεωτικών μετατάξεων, των συγχωνεύσεων και της υποχρηματοδότησης.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλο ενδιαφερόν από τις γυναίκες της Τρίπολης για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού – Δωρεάν μαστογραφίες σε άπορες (vd)!

Ενημερωτική ημερίδα για τη σημασία που έχει η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού στις γυναίκες πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Ο καρκίνος του μαστού είναι η πρώτη μορφή καρκίνου με τα μεγαλύτερα ποσοστά στις γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα...

Υπερδιπλασιάστηκαν οι άνεργοι στην Αρκαδία!

Στοιχεία του Ινστιτούτου Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) αναφέρουν ότι στην Αρκαδία η ανεργία το 2005 ήταν στο 10,2%, το 2006 στο 12,2%, το 2007 στο 11,3%, το 2008 και το 2009 στο 10,6%, το 2010 στο 13,9%, το 2011 στο 15,4% και το 2012 στο 22,3%.

Διαβάστε περισσότερα...

Επόμενο έργο η ανάπλαση της Πλατείας Φιλικών στην Τρίπολη!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης άναψε πράσινο φως γθα την ανάπλαση της πλατείας Προσφυγικού Συνοικισμού (Φιλικών).

Πρόκειται για τη διαμόρφωση τμήματος της πλατείας Προσφυγικού Συνοικισμού (Φιλικών), εμβαδού περίπου 1600 m² για την υποδοχή-κατασκευή ενός μνημείου προσφυγικού συνοικισμού από δωρεά.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποδόσφαιρο - Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Άρη Τρίπολης

«Ο Άρης Τρίπολης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να πάρουν μέρος στη νέα προσπάθεια της ομάδας πως ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του. Από φέτος ξεκινά δυναμικά το παιδικό τμήμα ενώ υπάρχει και το γυναικείο, αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Διαβάστε περισσότερα...

Οδηγοί ταξί μίλησαν στο «Καλημέρα Αρκαδία» για την απόφαση να έχουν περιορισμένη πρόσβαση στο κέντρο (vd)

Το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης συζήτησε διεξοδικά και αποφάσισε για τη διέλευση των οχημάτων ταξί στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με 100 προσαγωγές στην Πελοπόννησο!

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες (6-9-2013), έως σήμερα (7-9-2013) πρώτες πρωινές ώρες, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ημέρα Φυσικοθεραπείας στην Τρίπολη – Στο επίκεντρο κινητικά προβλήματα για ηλικιωμένους και απορίες για τη στάση του σώματος των παιδιών (vd)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας (8 Σεπτεμβρίου) ο Πανελλήνιος σύλλογος Φυσικοθεραπευτών διοργανώνει εκδηλώσεις για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την αξία της φυσικοθεραπείας στη ζωή μας, σε όλα τα περιφερειακά τμήματα. 

Διαβάστε περισσότερα...

Άλλαξε ο χώρος που θα γίνει η εκδήλωση για τα39χρονια του ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη

Την προσεχή Τετάρτη θα γίνει εκδήλωση στην Τρίπολη με αφορμή τα 39 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Η εκδήλωση θα γίνει από τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία και το «παρών» αναμένεται να δώσει ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...