Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

«Η απόφαση δεν θα εξυπηρετήσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες που θα χρειάζονται άμεσα ένα ταξί» (vd)

Για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να επιτρέπεται σε περιορισμένο αριθμό ταξί η διέλευση τους στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης, κατόπιν χρήσης της ειδικής κάρτας που θα αφορά ΑΜΕΑ και γενικότερα άτομα με προβλήματα υγείας και θα χορηγείται από το δήμο, μίλησε ο αντιπρόεδρος του σωματείου ΑΜΕΑ νομού Αρκαδίας Παναγιώτης Παρασκευόπουλος.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Το κελί της φυλακής του Κολοκοτρώνη στο Παλαμήδι επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος (εικόνες)

Επί ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος κ.κ Αλέξανδρος τέλεσε την Θεία λειτουργία στον εορτάζοντα ναό της Παναγίας στο Ναύπλιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Το επίσημο κανάλι της Φίνος Φιλμ στο YouTube.

Οι ταινίες της θρυλικής εταιρίας Φίνος Φιλμ συνθέτουν μια ονειρεμένη διαδρομή 35 χρόνων, σφραγίζοντας τη "χρυσή εποχή" του Ελληνικού Κινηματογράφου. Αγαπημένοι ηθοποιοί, λατρεμένες ατάκες, και η Ελλάδα της καρδιάς μας και της αθωότητας αλληλοσυμπληρώνονται και μας συνεπαίρνουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Η βράβευση του Σάκη Τσιώλη στον Πύργο από την ΠΑΕ Πανηλειακός! (vd)

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα του Αστέρα στον Πύργο της Ηλείας, με αντίπαλο τον Πανηλειακό, οι βραβεύσεις στον Σάκη Τσιώλη για τη μεγάλη προσφορά του, τόσο ως παίκτης όσο κι ως προπονητής στον Πανηλειακό. (εκ μέρους της ΠΑΕ Πανηλειακός την έκανε ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Καλλιτζάκης). 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο «αντιχάκερ» που γνώρισε ο Αβραμόπουλος στο Ελληνικό Γορτυνίας!

 

Μηχανολόγος-μηχανικός και μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών ο Ηλίας Παπασταματίου είναι ο “προστάτης” του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου σ΄ ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, δημιουργώντας μια “διαδικτυκή ασπίδα” γύρω από τον υπουργό.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλο γλέντι με χορούς και τραγούδια στις Κολλίνες (εικόνες - βίντεο)

 

Εορτάσθηκε  το Γεννέσιο της Θεοτόκου στις Κολλίνες και το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασε ο κόσμος με γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Στο όμορφο δάσος της Σκυρίτιδας, τρία χιλιόμετρα μετά από αυτό, στις όμορφες Κολλίνες, εορτάσθηκε μέσα σε Θρησκευτική κατάνυξη το Γεννέσιο της Παναγίας, όπου είναι ο Ναός.

Διαβάστε περισσότερα...

Βραδιά Ζωντανής Ελληνικής Μουσικής στον ΣΑΤ

Σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σεζόν 2013-2014, ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης και οι Σχολές Πληροφορικής της Ματίνας Παράσχου, οργανώνουν Βραδιά Ζωντανής Ελληνικής Μουσικής στις νέες Αθλητικές Εγκαταστάσεις του ΣΑΤ (6-ο χιλ Τρίπολης-Σπάρτης), την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 20:00.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...