Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Το μονόπετρο, τα κουφέτα, το «μάζεμα» του «Μπερλουσκόνι» και τα «πράσινα» αποδυτήρια!

- Καληνυχτάκηδες καλημέρα. Τελικά τζάμπα οι γονείς μας πάσχιζαν να μας μάθουν πως βγαίνουν τα λεφτά! Έπρεπε να μας μάθουν πώς να τη βγάζουμε χωρίς λεφτά.

Διαβάστε περισσότερα...

Πέτρος Τατούλης «Στην Πελοπόννησο ανοίγουμε δρόμους, δεν έχουν θέση τα βαρίδια του παρελθόντος»

 «Θέλουμε μια σχολική μεταφορά αποτελεσματική, να απευθύνεται σε όσους πραγματικά έχουν ανάγκη και να είναι ασφαλής» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, κατά τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την έγκριση των παρατάσεων των συμβάσεων μεταφοράς των μαθητών, μέχρι την ολοκλήρωση του διεθνούς διαγωνισμού, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα...

Τελετή Αγιασμού στο νέο Πειραματικό

Η τελετή του αγιασμού με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2013-14 για τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης (πρώην Πειραματικού Γυμνασίου) θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο νέο διδακτήριο του σχολείου στην οδό Αντιγόνης,

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη ορειβατικής περιόδου από τον ΕΟΣ!

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, καλεί τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο 14-9-2013 και ώρα 7.00μ.μ., στην έναρξη της ορειβατικής περιόδου που θα διοργανωθεί στο εξωκκλήσι του Αϊ Γιάννη του Θεολόγου (Ψηλονόμος).

Διαβάστε περισσότερα...

Παιχνίδια για παιδιά με «τα διάσημα άσπρα ζώα της λογοτεχνίας» στη Βιβλιοθήκη της Τρίπολης (εικόνες και βίντεο)

 Συνεχίζονται οι επιτυχημένες εκδηλώσεις ανάγνωσης και δημιουργικότητας που πραγματοποιεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης σε συνεργασία με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τη Future Library.

Διαβάστε περισσότερα...

Με αφετηρία την Τρίπολη οργανώθηκε η περιφερειακή ομοσπονδία του αναπηρικού κινήματος Πελοποννήσου (vd)

Σύσκεψη όλων των φορέων ΑμεΑ (Ατόμων με Αναπηρία) έγινε τη Δευτέρα στην Τρίπολη. Παρών ήταν ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, του EDF και της IDA Ιωάννης Βαρδακαστάνης. Ουσιαστικά, από σήμερα η περιφέρεια Πελοποννήσου έχει οργανωμένη την περιφερειακή ομοσπονδία του αναπηρικού κινήματος.

Ο Νίκος Καραλής από την Αρκαδία είναι ο Πρόεδρος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Τα βασικά προβλήματα των ΑΜΕΑ αφορούν τα σχολεία, την πρόνοια, την υγεία, του ΕΟΠΥΥ και τις προσβασιμότητας σε κτίρια και υπηρεσίας. Για τα επιδόματα είπε ο κ. Βαρδακαστάνης είπε ότι το πρόβλημα είναι ότι καθυστερούν να καταβληθούν.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρία χωριά της Ηλείας και της Μεσσηνίας ζητούν να προσαρτηθούν στο Δήμο Μεγαλόπολης!

Με ομόφωνες αποφάσεις το Δημοτικό Συμβούλιο της Μεγαλόπολης συμφώνησε με την ένταξη της Τοπικής Κοινότητας Ματεσίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Ηλείας, του Οικισμού Τσουράκι της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Σώστη Οιχαλίας Μεσσηνίας και του Οικισμού Τσουράκι της Τοπικής Κοινότητας Θεισόας του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων του Νομού Ηλείας στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Λήγει η προθεσμία για τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού

Λήγει αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 - 2014».

Διαβάστε περισσότερα...

Ζητούν παράταση στην προθεσμία για την υποβολή του Ε9 οι φοροτεχνικοί

Το ζήτημα της παράτασης στην προθεσμία για την υποβολή του Ε9, έθεσαν εκ νέου οι φοροτεχνικοί στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Σε επικοινωνία του προεδρείου της ΠΟΦΕΕ με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, οι φοροτεχνικοί κατέστησαν σαφές ότι τα προβλήματα της εφαρμογής Ε9 στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων δεν έχουν λυθεί πλήρως και συνεχίζονται οι δυσκολίες στην υποβολή δηλώσεων για την ακίνητη περιουσία.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...