Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο εξαφανισμένος υποψήφιος, οι … σωτήρες της πόλης και το τηλεοπτικό «βάπτισμα του πυρός»!

- Καλημέρα σε όλους! Για Πάσχα πάμε ή για ...Χριστούγεννα; Ο κακός μας ο καιρός φταίει για όλα. Καλυφτείτε αδέλφια έρχεται ...μπόρα!
Διαβάστε περισσότερα...

Σύντομα θα ξεκινήσουν έργα στο δρόμο Αρκαδία και Λακωνία (εικόνες)!

Σε εξέλιξη βρίσκεται έργο βελτίωσης του δρόμου Καλτεζές- Κολλίνες και στη συνέχεια πρόκειται να ξεκινήσει το έργο Βλαχοκερασιά- Κολλίνες- Πελλάνα που θα ενώσει τον νομό Αρκαδίας με το νομό Λακωνίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Με τη «Γορτυνιακή Συμπαράταξη» ο Βασίλης Στασινόπουλος

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Βασίλης Στασινόπουλος αναφέρει ότι «έπειτα από την αποχώρηση του Σταύρου Χριστόπουλου από τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού αξιώματος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές τις 18 Μαΐου συντάσσομαι με τη Γορτυνιακή Συμπαράταξη στην προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής μας μέσα από το όραμα της Οικουμενικής Γορτυνίας.
 Βασικοί αναπτυξιακοί πυλώνες και κύριο μέλημα προτεραιοτήτων μου θα είναι: 
Διαβάστε περισσότερα...

Δένδρα με τα … ονόματά τους φύτευσαν μαθητές στην Κοντοβάζαινα Γορτυνίας (εικόνες - βίντεο)!

 Δεντροφύτευση και κέντρωμα (ή αλλιώς μπόλιασμα, όπως πολλοί το ξέρουν) έγινε την Πέμπτη 10 Απριλίου, στην Κοντοβάζαινα Γορτυνίας, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή - Δεν θα τελειώσουν ποτέ οι βροχές στην Αρκαδία;

Ήλιος το πρωί και βροχές μετά το μεσημέρι προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές της Αρκαδίας για την Παρασκευή (11/4/2014), ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.
Διαβάστε περισσότερα...

66 θέματα στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου!

Η 4η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2014, Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 3.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης».
Διαβάστε περισσότερα...

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τη ΔΗΜΑΡ ο Δημήτρης Μπερτζελέτος!

Την ιδρυτική διακήρυξη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ θα παρουσιάσουν στα ΜΜΕ την Δευτέρα 14-04-2014 στις 12:30 σε αίθουσα του Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43) ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Μπάμπης Βακαλόπουλος (ΦΩΤΟ) και
Διαβάστε περισσότερα...

Στο Λεωνίδιο τιμήθηκαν από τη Μητρόπολη οι «Παπαδιές» της Κυνουρίας (εικόνες)

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, εκτιμώντας τον πολύτιμο και ανεπανάληπτο ρόλο, τον οποίο διαδραματίζει η σύζυγος του Ιερέως, δηλαδή η Πρεσβυτέρα («Παπαδιά»), στη ζωή του Ιερέως αλλά και στην καλή και δημιουργική διαποίμανση  της Ενορίας,  πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 εκδήλωση τιμής προς τις Πρεσβυτέρες της Περιφέρειας Κυνουρίας της Μητροπόλεώς του.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...