Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Τα έξυπνα σλόγκαν, τα οργισμένα νιάτα και οι νηστίσιμοι ... προεκλογικοί μεζέδες!

- Σήμερον κρεμάται επί ξύλου! Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μπροστά μας όπως και το θείο δράμα.Αν δεν υπήρχε όμως η Μεγάλη Παρασκευή δεν θα ήταν τόσο μεγάλη η γιορτή της Ανάστασης. Για σκεφτείτε το... Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Τη Μ. Παρασκευή στην Τρίπολη τα μαγαζιά θα ανοίξουν στις …

Σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο, το οποίο έχει ανακοινώσει ο Εμπορικός Σύλλογος της Τρίπολης, τη Μεγάλη Παρασκευή, τα καταστήματα στην πόλη θα λειτουργήσουν από τις
Διαβάστε περισσότερα...

Λύτρας: «Δηλώνω κατηγορηματικά πως θα είμαστε παρόντες με δικό μας αυτόνομο ψηφοδέλτιο στις εκλογές»

Μήνυμα μέσω του «Καλημέρα Αρκαδία» στέλνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Μιλτιάδης Λύτρας, αναφέροντας:
Διαβάστε περισσότερα...

Το Τροπάριο της Κασσιανής από την Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης (vd)

Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης (εκκλησιαστικό/μικτό τμήμα), την Μ. Τρίτη 15η Απριλίου 2014 απέδωσε το Δοξαστικό των Αποστίχων του Όρθρου της Μεγάλης Τετάρτης (Τροπάριο της Κασσιανής) στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Τριπόλεως, σε σύνθεση Θεμιστοκλή Πολυκράτη και προσαρμογή για μικτή χορωδία από τον Διονύση Μαργέτη – Θεοδωράτο.
Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργος Σπηλιόπουλος: «Να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να αλλάξουμε όσα μάς ενοχλούν»

Ένας νέος άνθρωπος, πρώην συνάδελφος δημοσιογράφος (και) των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και νυν στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης με το συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» του Κώστα Τζιούμη.
Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος απάντησε στα ερωτήματα τα οποία του έθεσε η εφημερίδα, ενόψει των εκλογών του Μαΐου, για την υποψηφιότητά του και για τα προβλήματα της περιοχής.
Διαβάστε περισσότερα...

«Βοήθεια στο σπίτι» και στη Δημοτική Ενότητα Δημητσάνας

Ο Δήμος Γορτυνίας έχοντας ως προτεραιότητα την ουσιαστική και διαρκώς εξελισσόμενη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων εξασφάλισε την επέκταση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» στην Δημοτική Ενότητα Δημητσάνας.
Διαβάστε περισσότερα...

Το πορτραίτο του Νίκου Τσιαμούλου στο Καλημέρα Αρκαδία( vd)!

Στο «Καλημέρα Αρκαδία» μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με την παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος ο οποίος παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και έδωσε απαντήσεις για μία σειρά από θέματα τα οποία αφορούν τις δημοτικές εκλογές.
Η συνέντευξη δόθηκε στην τουριστική μονάδα «ΟΣΤΡΑ» στον Άνω Καρδαρά Λεβιδίου και ο υποψήφιος Δήμαρχος απάντησε στα ερωτήματα της Έλλης Αρτοπούλου.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...