Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τιμήθηκαν παίχτες και προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)

Τιμήθηκαν παίχτες και προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)
Μία ακόμη τιμητική διάκριση έλαβε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από την κεντρική διοίκηση της ΑΕΚ. Οι φετινές διακρίσεις που κατέταξαν τον όμιλο της ΑΕΚ στους πιο επιτυχημένους ομίλους της Πελοποννήσου, αν όχι τον πιο επιτυχημένο, τόσο από πλευράς αγωνιστικών συμμετοχών, όσο και αγωνιστικών διακρίσεων, είναι αυτές που ώθησαν το ΔΣ της ΑΕΚ να τιμήσει παίχτες και προπονητές.
Πιο συγκεκριμένα η κεντρική ΑΕΚ τίμησε τους πολυνίκεις πλέον παίχτες του ομίλου που διακρίθηκαν στα masters της ένωσης κατακτώντας :
Καραναγνώστη Μαρία 2η θέση κάτω των 12 ετών, Γρηγορίου Αναστάσης 2η θέση κάτω των 12 ετών, Μπουρτσουκλή Ραφαηλία 1η θέση κάτω των 14άρων ετών, Δελής Κών/νος 3η θέση κάτω των 14άρων ετών, Κανελλόπουλος Πέτρος 5η θέση κάτω των 14άρων ετών Αντωνίου Αναστασία 2η θέση κάτω των 16 ετών, και Τρυφωνοπούλου Σωτηρία 5η θέση κάτω των 16 ετών.
Επίσης τιμήθηκε η προπονητική ομάδα του ομίλου (Γ. Παπαδόπουλος, Α. Ψυχογιός και Α. Γιωννά) που κατέβαλε τα μέγιστα, ώστε να επιτευχθούν όλες οι φετινές επιτυχίες του συλλόγου. Τις τιμητικές βραβεύσεις στους αθλητές του ομίλου έκανε ο κ. Αναστόπουλος Γιώργος (Έφορος Αγωνιστικού του ομίλου τένις της ΑΕΚ) και το προπονητικό team  βράβευσε ο κ. Φαρφαράς Αντώνης (Μέλος της κεντρικής ΑΕΚ).
 
Ο όμιλος εύχεται σε παίχτες και προπονητές υγεία και κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς στόχους τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...