Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ η ομάδα παίδων του Αρκαδικού!

Πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ η ομάδα παίδων του Αρκαδικού!
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αρκαδικός κατέκτησε το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και προκρίθηκε στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, αφού κέρδισε σήμερα στον τελικό της διοργάνωσης την Καλαμάτα 80 60-46.
Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι παίκτες και των δύο ομάδων χάρισαν πολλές όμορφες στιγμές κατά την διάρκεια του τελικού. Ωστόσο, ο Αρκαδικός είχε σε μεγάλη μέρα τον Μάριο Τσέλο που στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε 18 πόντους και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 31-25 υπέρ της ομάδας του, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο την σκυτάλη στο σκοράρισμα την πήρε ο Βαγγέλης Σταματόπουλος που σε συνδυασμό με την καλή άμυνα του Αρκαδικού έδωσε προβάδισμα με διψήφια τιμή.
 
Στην τελευταία περίοδο οι 80αρηδες έκαναν την μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψουν στην διεκδίκηση της νίκης, μείωσαν 48-43, αλλά στα τελευταία λεπτά ο Αρκαδικός φάνηκε πιο ψύχραιμος και έφτασε στη νίκη με 60-46, αφού Τσέλος και Σταματόπουλος σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο 22 από τους 29 πόντους της ομάδας και ήταν αυτοί που οδήγησαν τον Αρκαδικό στις κρίσιμες στιγμές του τελικού.
 
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φίλους του Αρκαδικού να γίνονται ένα… κουβάρι με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της παιδικής ομάδας, πανηγυρίζοντας δικαιολογημένα την μεγάλη επιτυχία, καθώς αποδείχθηκε πώς μπορεί ο Αρκαδικός να αγωνίζεται πέντε χρόνια στην Α2 κατηγορία, αλλά δουλεύει σωστά και οργανωμένα τις ακαδημίες του με κατάληξη η παιδική ομάδα να κατακτήσει απόψε τον τίτλο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
 
Διαιτητές: Αναστόπουλος, Καρνέζης
Δεκάλεπτα: 18-16, 31-25, 44-37, 60-46
 
Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος, Τσαμακλής): Τσέλος 28 (2), Ρουμελιώτης, Τράκας 6 (2), Καρακούλας, Μπιρμπίλης 3 (1)Αα;1α, Μπουρής, Λιακόπουλος 9, Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος 14, Προκόπος, Καρακούρτης, Τσιάβος.
 
Καλαμάτα 80 (Κορογώνας, Γιαννακόπουλος): Γεωργουλάκος 10, Σμυρνής, Μπούνας 8 (1), Λαμπρινός, Μελάς 7, Τζάβαρης, Δ. Πουλουπάτης 2, Λυμπερόπουλος, Μπαριακτάρης 9, Κυριακόπουλος 4, Γ. Πουλουπάτης, Αλεξανδρόπουλος 6.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...