Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στραβοπάτησε ο Αστέρας με τον Άρη στην Τρίπολη...

Στραβοπάτησε ο Αστέρας με τον Άρη στην Τρίπολη...
Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Άρη στην Τρίπολη, για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Καράσκο (21΄), Εντό (73΄) και για τους φιλοξενούμενους οι Τριανταφυλλάκος με πέναλτι (53΄) και Μανιάς (58΄). Από το 51΄ ο Αστέρας αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καράσκο.
Κάτω από δυνατή βροχή, ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και, αφού στο 19' το σουτ του Καράσκο πήγε στο δεξί δοκάρι, δύο λεπτά αργότερα (21') ο ίδιος παίκτης, σε σέντρα-σουτ του Μπαράλες, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και άνοξε το σκορ. Ωστόσο, ο Καράσκο "πρωταγωνίστησε" και στην ισοφάριση από τον Άρη, καθώς στο 51' ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Καραγκούνη και μάλιστα αποβλήθηκε! Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τριανταφυλλάκος και έκανε το 1-1.
Στο 68' ο Αρης πέτυχε την ανατροπή, με ατομική προσπάθεια του Μανιά, αλλά δεν κράτησε για πολύ το προβάδισμα, καθώς στο 73' οι Αρκάδες ισοφάρισαν με προβολή του Εντό σε σέντρα του Ντε Μπλάσις.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κουτσιαύτης (Αρτας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 51' Καράσκο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιάρας
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (83' Μουνάφο), Κυριακόπουλος (71' Ναβάρο), Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (78' Ντελγκάδο).
ΑΡΗΣ (Γιώργος Φοιρός): Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Τριανταφυλλάκος, Γκόλιας, Μπακασέτας (90' Κύργιας), Καμινιώτης (83' Μαργαρίτης), Νταμαρλής (46' Τσιάρας), Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...