Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο Άστρος οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού για φιλανθρωπικό σκοπό (vd)

Στο Άστρος οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού για φιλανθρωπικό σκοπό (vd)
Γιορτή του ποδοσφαίρου σήμερα στο Αστρος με τους παλαίμαχους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας να υποδέχονται τους αντίστοιχους του Ολυμπιακιύ και μάλιστα για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Τα κίνητρα ισχυρά για να παρακολουθήσει κανείς το παιχνίδι, αφού εκτός του φιλανθρωπικού σκοπού, οι κάτοικοι της περιοχής είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά παλιές δόξες του ποδοσφαίρου (Κελεσίδης, Πάντος, Βαϊτσης, Κοψαχείλης, Μουκέας, Γκόγκιτς, Γλύκας, Μπονόβας, Καλογερόπουλος κ.ά) , με τους παλιούς να θυμούνται και τους νεότερους να... μαθαίνουν.
Πριν την έναρξη του αγώνα τους υψηλούς προσκεκλημένους καλοσώρισαν κατά σειρά ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων ο Δ. Κουρμπέλης, o νέος Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, ο εκπρόσωπος του Χαμόγελου του Παιδιού και ο π/σ κ. Γ. Μπακούρης. Στη συνέχεια εκ μέρους των παλαιμάχων του Ολυμπιακού μίλησε ο κ. Αντ. Γλύκας παρουσιάζοντας την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ αργότερα απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και μετάλια.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε 1-2 υπέρ των φιλοξενούνενων. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στην αρχή με σουτ του Τάσου Πάντου. Οι παλαίμαχοι ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους με αυτογκόλ του Βαϊτση και με ο Καλογερόπουλο, με φάουλ στην επανάληψη, διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Πηγή - www.astrosnews.gr
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...