Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιτροπή για τον έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αρκαδία (ονόματα)!

Επιτροπή για τον έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αρκαδία (ονόματα)!
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκετρωμένης Διοίκησης συγκροτήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας επιτροπή με αρμοδιότητα τον έλεγχο των πάσης φύσεως αθλητικών εγκαταστάσεων, στις οποίες τελούνται αθλητικές συναντήσεις αθλημάτων οποιασδήποτε κατηγορίας, όσον αφορά τη διαπίστωση της συνδρομής των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφάλειας αθλουμένων και θεατών και την υποβολή έκθεσης ελέγχου και γνώμης στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, για τη χορήγηση ή μη της άδειας λειτουργίας ή της ανακλήσεώς της, σύμφωνα με τις προαναφερόμενες διατάξεις αποτελούμενη από τους:


1. Σκουρέλο Γεώργιο, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, Υπάλληλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως Πρόεδρο, αναπληρούμενο από την Κοκοσιούλη Ελένη, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.

2. Γαλιώτο Ιωάννη, Πυραγό (Π.Υ. Τρίπολης), αναπληρούμενο από τον Μπουντούρη Χρήστο Πυραγό (Π.Υ. Μεγαλόπολης).

3. Κατραλή Βασίλειο, Αστυνόμο Β΄ (Α.Τ. Τρίπολης) αναπληρούμενο από τον Καρατασάκη Αντώνιο, Αστυνόμο Α΄ (Τ.Τ. Αυτοκ. Ανατολικής Πελ/σου)

4. Σωτηρόπουλο Δημοσθένη, ιατρό συντονιστή Δ/ντή Β΄ Ορθοπεδικού Τμήματος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, αναπληρούμενο από το Μήλη Ζαχαρία ιατρό Διευθυντή του Β΄ Ορθοπεδικού Τμήματος του ιδίου Νοσοκομείου.

Για κάθε έλεγχο η Επιτροπή συμπληρώνεται:

από έναν (1) εκπρόσωπο της διοίκησης της επιθεωρούμενης αθλητικής εγκατάστασης ή του φορέα στον οποίο αυτή ανήκει,

από έναν (1) εκπρόσωπο της Αθλητικής Ομοσπονδίας του κατά περίπτωση αθλήματος

από τον κ.Παλιογιάννη Θεόδωρο, με αναπληρωτή τον Τσαγγούρη Σταύρο, εκπρόσωπο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, όταν στην αθλητική εγκατάσταση διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου.

IV) από τον κ.Γενεράλη Ελευθέριο, Ελεύθερο Επαγγελματία, εκπρόσωπο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄Εθνικής Κατηγορίας, όταν στην αθλητική εγκατάσταση διεξάγονται αγώνες Β΄ Εθνικής κατηγορίας από τον κ. Ναούμ Τσάτσο εκπρόσωπο της Super League ΕΛΛΑΔΑ, αναπληρούμενο από τον κ. Σωτήριο Τάκη όταν στην αθλητική εγκατάσταση διεξάγονται αγώνες Super League.

Στην περίπτωση αθλητικής εγκατάστασης πολλαπλής χρήσης, οι εκπρόσωποι προέρχονται από το άθλημα με τη μεγαλύτερη προσέλευση θεατών. Η απόφαση αυτή ισχύει μέχρι 31-5-2015.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...