Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιστρέφουν οι τελευταίοι 4 ... αδειούχοι στην Τρίπολη για την προετοιμασία του Αστέρα!

Επιστρέφουν οι τελευταίοι 4 ... αδειούχοι στην Τρίπολη για την προετοιμασία του Αστέρα!
Ξεκινάει από αύριο η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του Αστέρα, μετά το σημερινό προγραμματισμένο ρεπό που έδωσε τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ξεκουραστούν, καθώς την δεύτερη βδομάδα θα ανέβουν κατακόρυφα οι ρυθμοί προπόνησης.


Μετά την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του Αστέρα ο Ανδρέας Ζήκος δήλωσε: «Ξεκινήσαμε την πρώτη εβδομάδα, εφαρμόζοντας πιστά το πρόγραμμα προετοιμασίας. Είχαμε μία πολύ καλή προσέγγιση, όσον αφορά την αρχή της προετοιμασίας ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα, που περιελάμβανε εκτός από τις προπονήσεις, εργομετρικά τεστ και αιματολογικές εξετάσεις.

Τα παιδιά ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά, δουλεύουμε σε πολύ καλούς για την εποχή ρυθμούς και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Υπάρχει διάθεση να ετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε πρώτη φάση για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Τη δεύτερη εβδομάδα οι ρυθμοί προπόνησης θα ανέβουν, αφού σιγά-σιγά θα ενσωματωθούν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές, ώστε να έχουμε ισορροπία στην προετοιμασία όλου του ρόστερ.

Θα πρέπει επίσης να σας πω, ότι για όλα αυτά υπάρχει καθημερινή ενημέρωση προς τον κ. Βεργέτη, προκειμένου να έχει εικόνα της πορείας της προετοιμασίας στο διάστημα που απουσιάζει.»

Στο μεταξύ, ο Ντορίν Γκόιαν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα, ενώ από αύριο θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τη Δεύτερα εξ άλλου αναμένονται στην Τρίπολη και οι τελευταίοι αδειούχοι (Ουσέρο, Σανκαρέ, Κιτόκο, Νίκο Φερνάντεζ), ενώ αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση του EUROPA LEAGUE και ο Αστέρας θα μάθει τον αντίπαλο του στη δεύτερη φάση του προκριματικού γύρου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...