Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένα κλικ πριν το … τζάμπα τα εισιτήρια διαρκείας του Αστέρα – Μέρος των εσόδων στην «Κιβωτό» (vd)!

Ένα κλικ πριν το … τζάμπα τα εισιτήρια διαρκείας του Αστέρα – Μέρος των εσόδων στην «Κιβωτό» (vd)!

Με σλόγκαν "Έτσι στηρίζουμε την ομάδα μας!" πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 στους εκπροσώπους Τύπου.

"Η ΠΑΕ Αστέρας έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι η 8η συνεχόμενη χρονιά που θα παίξει στη Super Leage. Δίνει βαρύτητα στο ηθικό κομμάτι και στόχος της είναι η αύξηση των φιλάθλων όχι μόνο από την Αρκαδία, αλλά και από όλη την Πελοπόννησο, να αποκτήσει η ομάδα τους δικούς της φιλάθλους, να φέρει τον κόσμο κοντά στο γήπεδο", δήλωσε ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος. Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο τόνισε ότι είναι ανάγκη να καταλάβει ότι ο Αστέρας είναι δίπλα του και η ομάδα τον θέλει κοντά του. Επιπλέον ενημερώσε για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εισητήρια για τους τρίτεκνους, πολύτεκνους, άνεργους και παιδιά και υποστήριξε ότι "είναι ένα κλικ πριν το τζάμπα"!
Μέρος των εσόδων από τα φετινά εισιτήρια διαρκείας του Αστέρα θα δοθούν υπέρ της ενίσχυσης της «Κιβωτού του Κόσμου» μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Έτσι στη συνέντευξη βρέθηκε και ο πάτερ Αντώνιος (εκπρόσωπος της «Κιβωτού του Κόσμου»), ο οποίος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Αστέρας και αναφέρθηκε στη δράση της ΜΚΟ.
Ακολουθεί το βίντεο. 

Β.Π.

10458089 654602287957220 5356584079863452346 n

1 σχόλιο

  • ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
    ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΥΡΙΖΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...