Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πάτησε» Αυστρία ο Αστέρας και έγινε ήδη η πρώτη προπόνηση!

«Πάτησε» Αυστρία ο Αστέρας και έγινε ήδη η πρώτη προπόνηση!
Ο Αστέρας έφτασε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει μέχρι τις 10 Ιουλίου στο Τιρόλο, προκειμένου να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η αποστολή του Αστέρα έφτασε στο ξενοδοχείο συναντώντας βροχή στην περιοχή και με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου!
 
Η πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους

Την πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Αστέρας, με τους παίκτες της ομάδας να αφήνουν πίσω τους την κούραση της ημέρας, από το ταξίδι που ξεκίνησε από το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» συνεχίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ολοκληρωθεί μέσω Μονάχου με λεωφορείο στο χωριό Μπαντ Χάριγκ του Τιρόλο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αστέρας Τρίπολης θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο εξωτερικό και αυτό έχει ως σκοπό το καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας μέσω των προπονήσεων και των δυνατών φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει εκεί εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της σε Ευρώπη και Ελλάδα

Το τοπίο είναι καταπράσινο, το προπονητικό κέντρο παρέχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα για την προετοιμασία της, με τρία ποδοσφαιρικά γήπεδα εξαιρετικής ποιότητας, σε μικρή ακτίνα από το ξενοδοχείο Panorama Royal στο οποίο θα διαμένει ο Αστέρας και είναι πραγματικό ησυχαστήριο για τους ποδοσφαιριστές.

Η μέρα που ήταν κουραστική, αφού ξεκίνησε από τις 5 π.μ. με την συγκέντρωση της αποστολής στο γήπεδο του Αστέρα, ολοκληρώνεται σε λίγο με φαγητό και παρακολούθηση του αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...