Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έλληνες φίλαθλοι επισκέφθηκαν την προπόνηση του Αστέρα στην Αυστρία!

Έλληνες φίλαθλοι επισκέφθηκαν την προπόνηση του Αστέρα στην Αυστρία!
Η παρουσία του Αστέρα Τρίπολης στην Αυστρία αυτή την περίοδο έχει κερδίσει τα κολακευτικά σχόλια από όλους για την συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό όλων των μελών της αποστολής και παράλληλα έχει αφήσει το στίγμα της, καθώς οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή του προπονητικού κέντρου και του ξενοδοχείου που μένει η αποστολή έχουν μάθει (και διαδώσει παντού) την παρουσία της Ελληνικής ομάδας.
Ήταν λοιπόν λογικό και επόμενο κάποια στιγμή να το μάθουν και οι Έλληνες που μένουν στις γύρω περιοχές από το Μπαντ Χάρινγκ του Τιρόλο. Η παρουσία τους έγινε αισθητή στη σημερινή προπόνηση, όπου δύο ελληνόπουλα βρέθηκαν με δύο ελληνικές σημαίες τις οποίες κρέμασαν γύρω από το κέντρο που έκανε προπόνηση ο Αστέρας και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα.
Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί με δύο προπονήσεις την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη το απόγευμα (19.00) έχει προγραμματιστεί το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την Ζεσταφόνι από την Γεωργία στο προπονητικό κέντρο που προπονείται η ομάδα.
Το φιλικό παιχνίδι με την Ζεσταφόνι αναμένεται να το παρακολουθήσουν και αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι που θα μάθουν περισσότερα μέχρι τότε για τον Αστέρα από τα δύο Ελληνόπουλα που παρακολούθησαν την σημερινή προπόνηση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...