Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το pool party του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)!

Το pool party του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)!
Τένις; Δεν είχε τένις αυτήν την φορά το καλοκαιρινό party του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Το πρόγραμμα είχε μπάνιο σε πισίνα, χυμούς,hotdogκαθώς και πολλά καλοκαιρινά παιχνίδια από μικρούς και μεγάλους οι οποίοι βρέθηκαν την Τετάρτη 16/7 στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη για το party του ομίλου μας. Ήταν το ιδανικό κλείσιμο μιας χρονιάς γεμάτη από τένις, πολλές επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας και πολλές αγωνιστικές και μη διοργανώσεις.
Στις εγκαταστάσεις του Αρχοντικού Καλτεζιώτη βρέθηκαν πάνω από πενήντα παιδιά αλλά και ενήλικες παίχτες του ομίλου μας, οι οποίοι απόλαυσαν με τις οικογένειες τους το φανταστικό περιβάλλον. Τα παιχνίδια έδιναν και έπαιρναν από μικρούς και μεγάλους στην πισίνα του αρχοντικού και βέβαια το party κορυφώθηκε τις απογευματινές ώρες με τις κληρώσεις των πλούσιων δώρων προσφοράςτόσο του ομίλου, όσο και του ιδιοκτήτη του αρχοντικού κ. Νίκου Καλτεζιώτη.
Ήταν έναpartyπου η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του συλλόγου θέλουν να το κάνουν θεσμό αφού η απήχηση στον κόσμο της Τρίπολης αλλά και στα μέλη του ομίλου ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Και του χρόνου λοιπόν και να έχετε όλοι ένα όμορφο τενιστικό και όχι μόνο καλοκαίρι!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...