Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σημαντικοί αθλητές στους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης ενοπλων δυνάμεων στην Τρίπολη (vd)!

Σημαντικοί αθλητές στους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης ενοπλων δυνάμεων στην Τρίπολη (vd)!
Στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης έγιναν το Σάββατο οι πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Η οργάνωση των αγώνων είχε ανατεθεί στην Πολεμική Αεροπορία (124 ΠΒΕ) με την συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης.
Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες κολύμβησης από τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και αντιπροσωπευτική ομάδα από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κύπρου.
Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν διακεκριμένοι αθλητές και αθλήτριες του αθλήματος και ανάμεσα σε αυτούς πολλοί Παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες όπως:
• Ο Υποπλοίαρχος (ΠΝ) Σπύρος Γιαννιώτης Ολυμπιονίκης στα 10.000μ Ανοικτής Θαλάσσης το 2012 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο ίδιο αγώνισμα το 2011 και το 2013.
• Ο Υποπλοίαρχος (ΠΝ) Άρης Γρηγοριάδης Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 50μ ύπτιο το 2005 καθώς και πρωταθλητής Ευρώπης το 2012 και 2013 στα 100μ Ύπτιο.
• Η Υποσμηναγός Νέρυ Νιαγκουάρα Ολυμπιονίκης στα 50 και 100μ ελεύθερο το 2004 και Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 50μ ύπτιο το 2012.
• Η Υποπλοίαρχος (ΠΝ) Βάσια Αγγελοπούλου, Ολυμπιονίκης στα 400μ μικτή ατομική το 2004.
• Ο Υποπλοίαρχος (ΠΝ) Ιωάννης Γαβριηλίδης ολυμπιονίκης στο άθλημα των καταδύσεων το 2004.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός συνεχάρη την Πολεμική Αεροπορία για την άψογη οργάνωση και μίλησε για τα ιδανικά που υπηρετούν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
  Ο Μιχάλης Αλεξανδρίδης πρωταθλητης Ελλαδος στο προσθιο και μελος της Εθνικης Ελλαδος στην κολυμβηση την δεκαετια 1980 ο οποιος ηταν επικεφαλης ναυαγοσωστων της LIFEGUARD HELLAS  αναφερθηκε  στην παρουσίαση που έκανε η ομάδα του για το πώς μπορούν να σώσουν ανθρώπους που πνίγονται σε πισίνες, πως μπορούμε να τους μεταφέρουν και τι κάνουν στην περίπτωση που έχει σπάσει σπονδυλική στήλη και αυχένας.
 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...