Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας – Έκλεισε Σλοβάκο τερματοφύλακα, το «παλεύει» για Τρεζεγκέ! (vd)

Αστέρας – Έκλεισε Σλοβάκο τερματοφύλακα, το «παλεύει» για Τρεζεγκέ! (vd)
Σε συμφωνία με τον 28χρονο Σλοβάκο τερματοφύλακα φέρεται να έχουν έρθει οι ιθύνοντες της αρκαδικής ΠΑΕ,
όπως αναφέρει ρεπορτάζ του onsports.gr.

Στο ίδιο κείμενο τονίζεται ότι «ενισχύοντας τον «άσο» οι διοικούντες τονΑστέρα Τρίποληςφαίνεται πως βρήκαν στο πρόσωπο του Τόμας Κοσίτσκι τον «εκλεκτό» που αναζητούσαν για την υπεράσπιση των γκολπόστ. Οι ιθύνοντες των Αρκάδων λοιπόν όπως αναφέρεται έχουν έρθει σε επαφή με τον 28χρονο Σλοβάκο πορτιέρο που εμφανίζεται θετικά διακείμενος στο να συνεχίζει την καριέρα του στην Super League.

Μάλιστα, οι δυο πλευρές δείχνουν να τα έχουν βρει σε όλα και ο Κοσίτσκι αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Ελλάδα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα τον «δέσει στην Αρκαδία. Σχετικά με την ποδοσφαιρική του πορεία, την τριετία 2005-08 ανήκε στην Ίντερ Μπρατισλάβας έχοντας 31 συμμετοχές, τα τέσσερα επόμενα χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Κατάνια μετρώντας 9 συμμετοχές, ενώ από το 2012 ανήκε στο ρόστερ της Νοβάρα έχοντας 46 εμφανίσεις.»

Την ίδια ώρα, το newsbomb αναφέρει ότι «αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους ώστε να πείσουν τον Νταβίντ Τρεζεγκέ να γίνει κάτοικος Αρκαδίας, είναι οι παράγοντες του Αστέρα Τρίπολης.

Στον 37χρονο Γάλλο επιθετικό φέρεται να έχει γίνει νέα, βελτιωμένη πρόταση και στην Τρίπολη περιμένουν την τελική του απάντηση, ευελπιστώντας ότι αυτή θα είναι θετική και ότι δεν θα χρειαστεί να μπουν σε διαδικασία αναζήτησης άλλου φορ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...