Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ματς Europa League σήμερα στην Τρίπολη!

Ματς Europa League σήμερα στην Τρίπολη!
Σήμερα στις 9.00 το βράδυ θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας τη Ροβανιέμι, στον επαναληπτικό αγώνα για το Europa League. Στο πρώτο ματς της Φινλανδίας, ο Αστέρας ήρθε ισόπαλος 1-1 και πλέον θεωρείται το φαβορί για πρόκριση.


Εισιτήρια για τον αγώνα-ρεβάνς του Αστέρα στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League 2014-2015 με την RoPS ROVANIEMI, θα διατίθενται σήμερα από τις 12.00 το μεσημέρι στο εκδοτήριο της θύρας 2 του γηπέδου, ενώ από τις 5.00 μ.μ. θα διατίθενται και από το εκδοτήριο της Θύρας 1. Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Το εκδοτήριο των εισιτηρίων διαρκείας στην Πλατεία Άρεως θα είναι ανοικτό την ημέρα του αγώνα από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.

Η ΠΑΕ Αστέρας υπενθυμίζει στους φιλάθλους της, ότι όλα τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά. Πολύ δε περισσότερο, όπως είναι αυτονόητο, όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 τμήμα Γ είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους, για να εισέλθουν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Σε διαφορετική περίπτωση το εισιτήριο διαρκείας θα παρακρατείται από το προσωπικό ασφαλείας των θυρών και δεν θα δίνεται η δυνατότητα στον κάτοχο να συμμετέχει μελλοντικά στην έκδοση μειωμένου εισιτήριου.

Τέλος να θυμίσουμε ότι την γερμανική Μάιντς θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, σε περίπτωση που καταφέρει να αποκλείσει την Ροβανιέμι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην ρεβάνς του 1-1 του «Ράαττι».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...