Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα για τον Παναρκαδικό...

Δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα για τον Παναρκαδικό...
Τη στιγμή που η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για το προσεχές πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, αρκετές από τις ομάδες της κατηγορίας ήδη έχουν ενισχυθεί και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν προετοιμασία και οι προθεσμίες για δήλωση συμμετοχής πλησιάζουν απειλητικά, στον Παναρκαδικό καμία ουσιαστική ακόμη εξέλιξη δεν έχει υπάρξει σε διοικητικό επίπεδο.

Κανένας επί της ουσίας δεν ενδιαφέρεται για την επόμενη ημέρα στο σύλλογο, με εξαίρεση κάποιους ελάχιστους που από μόνοι τους δεν μπορούν να φέρουν σε καμία περίπτωση την «Άνοιξη» και πάλι στον πράσινο σύλλογο.

Με αυτές τις συνθήκες λοιπόν που ζούμε εδώ και δύο περίπου μήνες στον Παναρκαδικό δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε απαισιόδοξοι ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει το επόμενο διάστημα, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Ο σύλλογος τα τελευταία 2-3 χρόνια προσπάθησε να ορθοποδήσει βγαίνοντας από την αφάνεια των τοπικών πρωταθλημάτων και τώρα φαίνεται ότι κατρακυλάει και πάλι στην αφάνεια. Ότι έγινε με πολύ κόπο και προσπάθεια τα προηγούμενα χρόνια από ανθρώπους του συλλόγου, φαίνεται ότι εξανεμίζονται μέσα σε δύο μήνες ενώ επηρέασε σε μεγάλο βαθμό η προβληματική από διοικητικής άποψης περασμένη σεζόν, όπου η ομάδα κατέληξε με ζημιές και φυσικά με έντονο το στοιχείο της αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα του συλλόγου!

Ούτε το μοντέλο του μεγάλου επενδυτή διαφαίνεται στον ορίζοντα, αλλά ούτε και το μοντέλο της συλλογικής προσπάθειας όπου θα μπορούσε να εξασφαλιστεί μία διοίκηση και ένα μπάτζετ με συγκέντρωση μικροποσών από πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις, ικανό να επιτρέψει στην ομάδα να αγωνιστεί στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Μπορεί τελικά ο Παναρκαδικός να αποφύγει μία από τις πιο «μελανές» στιγμές της πολύχρονης ιστορίας της; Θα φανεί πολύ σύντομα...!

Πηγή - www.contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...