Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανοιχτή η πρόκριση – Έχασε στη Γερμανία, αλλά ελπίζει ο Αστέρας…

Ανοιχτή η πρόκριση – Έχασε στη Γερμανία, αλλά ελπίζει ο Αστέρας…
Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 1-0 από την Μάιντς στην Γερμανία, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Οκαζάκι στο 45΄.
Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 7/8 στο «Θ.Κολοκοτρώνης».
Το σκορ δεν δίνει την πρόκριση στη Γερμανική ομάδα και όλα θα κριθούν στην Τρίπολη, όπου μπορεί ο Αστέρας να πάρει τη μεγάλη νίκη και να προκριθεί στον επόμενο γύρο…
 
 
Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα έχοντας κερδίσει το κέντρο, ενώ κρατούσαν με ευκολία τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία του Θεοδωρόπουλου. Κινητήριος μοχλός για την ομάδα της Αρκαδίας ήταν ο Μπαντιμπανγκά που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Μάιντς από την δεξιά πλευρά με τις επελάσεις του. Στο 36΄ λίγο έλειψε να σκοράρει ο Αστέρας, όταν η μπάλα κατέληξε στον Μάσα μετά από κεφαλιά-πάσα του Ντε Μπλάσις, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε ο πρώτος από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. Στο 40΄ ο Μάσα έπιασε το μονοκόμματο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Μάιντς αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 45΄, όμως, οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαρία στον αγώνα κατάφεραν να σκοράρουν με προβολή του Οκαζάκι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αστέρας έχασε τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Μπαντιμπανγκά έβγαλε την παράλληλη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Ντε Μπλάσις, αλλά το πλάσε του τελευταίου ήταν άστοχο. Στο 50΄ παραλίγο η Μάιντς να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν ο Γκοϊάν έδιωξε άτσαλα την μπάλα μετά από σέντρα, αυτή κατέληξε στον Μάλι, που όμως δεν κατάφερε να σκοράρει με το κεφάλι από κοντινή θέση. Από το 70΄ και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τον Αστέρα να έχει περισσότερο το νου στο να μην δεχτεί άλλο τέρμα, παρά να ισοφαρίσει. Η γερμανική ομάδα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την οπισθοχώρηση του Αστέρα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Διαιτητής: Μανουέλ Ντε Σόουζα (Πορτογαλία)
Κίτρινες: Νοβέσκι - Γκοϊάν

Οι συνθέσεις:

ΜΑΙΝΤΣ (Κρίστιαν Χέιντελ): Κάριους, Παρκ (70΄ Ντίας), Νοβέσκι, Μπελ, Χάρα, Μπαουμγκάρντλινγκερ (61΄ Μπροζίνσκι), Γκάις, Μάλι, Μόριτς, Κου (77΄ Τσίμλινγκ), Οκαζάκι
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Γκοϊάν, Μουνάφο (71΄ Τσοκάνης), Ρόλε (64΄ Σανκαρέ), Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Μάσα, Μπαντιμπανγκά (81΄ Κιτόκο)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...