Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ετοιμάζει ... βαλίτσες του για την Τρίπολη ο Τρεζεγκέ; (vd)

Ετοιμάζει ... βαλίτσες του για την Τρίπολη ο Τρεζεγκέ; (vd)

Ανατροπή του σκηνικού φαίνεται να υπάρχει στο θέμα της μετεγγραφής του Γάλλου σταρ Νταβίντ Τρεζεγκέ στον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό προκύπτει από δημοσίευμα της εφημερίδας Goal!
Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής: «Και, όμως, η μεταγραφική «βόμβα» που ονομάζεται Νταβίντ Τρεζεγκέ δεν έχει απενεργοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρκάδες έχουν δεύτερη ευκαιρία για να ντύσουν στα κυανοκίτρινα τον μεγάλο άσο και κατά τα φαινόμενα δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Ο 37χρονος αστέρας μετάνιωσε την επιλογή του να συμφωνήσει για τρίμηνο συμβόλαιο με την Πιουν Σίτι, καθώς όλα όσα συνάντησε στην Ινδία τον απογοήτευσαν, με αποτέλεσμα να ρίξει ξανά γέφυρες επικοινωνίας με τους ανθρώπους του Αστέρα, για να μάθει αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον.

Η ομάδα της Τρίπολης όχι μόνο θέλει ακόμα τον Γάλλο σταρ, αλλά οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Γιάννης Καϋμενάκης, Δημήτρης Μπάκος ανέβασαν κατά 50.000 την προσφορά τους, κάνοντας πρόταση με 350.000 ευρώ στον Τρεζεγκέ. Φυσικά και η νέα πρόταση καλύπτει τον Τρεζεγκέ και η συμφωνία είναι προ των πυλών, εφόσον πάντα μαζέψει τα πράγματά του και φύγει από την Ινδία, όπως ενημέρωσε τους ιθύνοντες του Αστέρα.

Οπως γίνεται αντιληπτό, εφόσον ολοκληρωθεί η ανατροπή του σκηνικού και γίνει το deal, θα πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Ο Αστέρας θα κάνει φοβερό γκελ στον κόσμο με ένα αστέρι παγκοσμίου κλάσης, άσχετα αν αυτό βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, αλλά και το κυριότερο είναι ότι θα ενισχυθεί με έναν στράικερ, φιλοδοξώντας να έχει το εύκολο γκολ.

Η έλευση ενός Παγκόσμιου (1998) και ενός Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (2000) με την εθνική Γαλλίας θα δώσει άλλη αίγλη στον σύλλογο και η είδηση αυτή θα απασχολήσει τα ΜΜΕ του πλανήτη. Βεβαίως, θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν τελικά η αναθέρμανση του φλερτ εξελιχθεί σε... γάμο.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...