Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλη βραδιά για τον Αστέρα – Θέλει πρόκριση απέναντι στη Μάιντς – Συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων!

Μεγάλη βραδιά για τον Αστέρα – Θέλει πρόκριση απέναντι στη Μάιντς – Συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων!
Έφτασε η στιγμή για να παίξει ο Αστέρας την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, απέναντι στη Γερμανική Μάιντς. Στον πρώτο αγώνα έχασε με 1-0 στη Γερμανία και σήμερα θέλει την ανατροπή και την πρόκριση. O αγώνας θα μεταδοθεί και από το Novasports 1.


Εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα του Αστέρα την Πέμπτη 7 Αυγούστου με την FSV MAINZ 05, στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου του EuropaLeague 2014-2015 θα διατίθενται σήμερα Πέμπτη 7 Αυγούστου από τις 12.00 το μεσημέρι στο εκδοτήριο της θύρας 2 του γηπέδου.

Εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα και από το εκδοτήριο της Θύρας 1 από τις 5.00 μ μ. Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.

Το εκδοτήριο των εισιτηρίων διαρκείας στην Πλατεία Άρεως θα είναι ανοικτό την ημέρα του αγώνα από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 7.15μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 9.15μ.μ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ - Μετά τη λήξη της βραδινής προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με την Γερμανική Μάιντς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου του EUROPA LEAGUE.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπακασέτας.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ - Ο Βέλγος διαιτητής Σερτζ Γκουμιενί ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα-ρεβάνς του Αστέρα Τρίπολης με την Γερμανική Μάιντς την προσεχή Πέμπτη 7 Αυγούστου (21.15 ώρα Ελλάδος) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...