Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά basketball 3on3 (εικόνες)

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά basketball 3on3 (εικόνες)
Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3on3 που διοργάνωσε με επιτυχία ο Γυμναστικός Σύλλογος Τυρού.
Για τρεις μέρες το γήπεδο του Γυμνασίου Τυρού γέμισε κόσμο που μαζεύτηκε για να χειροκροτήσει τους συμμετέχοντες.
Στην κατηγορία των ανδρών συμμετείχαν δεκαέξι ομάδες. Νικητής του του τουρνουά έπειτα από ένα δυνατό παιχνίδι με χαμηλό σκορ αναδείχθηκε η ομάδα των Βεριόπουλου, Λαγοδόντη, Μένη και Μπελεγράτη με MVP τον Λαγοδόντη Νίκο, αθλητή του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρού όπως και ο Μένης Παναγιώτης.
Η νικήτρια ομάδα κέρδισε ένα μπουκάλι ποτό της επιλογής της, προσφορά του Petra Club.
Στη δεύτερη θέση η ομάδα των Μελάνων, στην οποία συμμετείχε και ο καλαθοσφαιριστής του Γ.Σ.Τυρού , Ζαμπούνης Σωτήρης.
Ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα των Πολίτη, Μένη Χ., Λυσίκατου, Κότσυφα (και οι 4 καλαθοσφαιριστές του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρού) ύστερα από άνετη επικράτηση στον μικρό τελικό.
Στην κατηγορία του Λυκείου νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Προβατά, Προβατά και Μπέκου.
Στην κατηγορία του Δημοτικού έπειτα από έναν αμφίρροπο τελικό που οδηγήθηκε στην παράταση και κρίθηκε στις ελεύθερες βολές με νικήτρια την ομάδα των Μπίκα, Χατζηπαπά που επικράτησε των Πολίτη, Πολίτη, Πολίτη και Πολίτη!(Κεραυνοί της γειτονιάς)
Στο διαγωνισμό τριπόντων μεγάλος νικητής ο Χαράλαμπος Κουνιάς ο οποίος πέτυχε το εντυπωσιακό 8/10 με τον Λαγκαδινό Βασίλη να έρχεται δεύτερος με 6/10. Ο Κουνιάς Χ. με αυτή του την επίδοση έκανε ρεκόρ εύστοχων τριπόντων στο διαγωνισμό του τουρνουά.
Η διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχής με όλους τους αθλητές να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.
Σημαντική συμβολή και των διαιτητών Πουτσελά, Σαρρή και Κυρίου οι οποίοι δέχθηκαν συγχαρητήρια για το επίπεδο της διαιτησίας τους.
Τη δεύτερη μέρα του τουρνουά βρέθηκε στο γήπεδο ο γνωστός καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία Γιώργος Γαλιώτος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο το καλοκαίρι απολαμβάνεις να παίζεις μπάσκετ λόγω του τοπίου και της θέας.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τυρού συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, τους εύχεται υγεία και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, περιμένοντας τους πάλι το επόμενο καλοκαίρι για το τουρνουά που αποτελεί παράδοση στα αθλητικά δρώμενα του καλοκαιριού στον Τυρό.

 

http://gstyrou.blogspot.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...