Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αστέρας έκανε επαγγελματίες τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές!

Ο Αστέρας έκανε επαγγελματίες τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές!

Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ οι νεαροί ποδοσφαιριστές

Κώστας Χρήστου, Παναγιώτης Γκρόσιος και Άγγελος Ζήσης, που έπαιζαν στις ομάδες των υποδομών του συλλόγου. Με αυτή την κίνηση ο Αστέρας αποδεικνύει ότι επενδύει στο μέλλον, δίνοντας έτσι ευκαιρία σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.

Ο Κώστας Χρήστου γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1996, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού χαφ και στον Αστέρα θα φοράει το Νο22. Μιλώντας για το ότι έγινε επαγγελματίας ο Χρήστου δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να γίνεσαι επαγγελματίας σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο, ωστόσο τώρα γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί πρέπει να δουλέψω περισσότερο προκειμένου να πείσω τον προπονητή μου να μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν για να φτάσω στην πρώτη ομάδα του Αστέρα και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ στο γήπεδο για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους»
Ο Παναγιώτης Γκρόσιος γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1997, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ και στον Αστέρα θα φοράει το Νο71. Μιλώντας για το ότι έγινε επαγγελματίας ο Γκρόσιος δήλωσε: «Ο πρώτος μου στόχος έγινε πραγματικότητα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι έγινα επαγγελματίας στον Αστέρα, αλλά ταυτόχρονα με γεμίζει και ευθύνες, στις οποίες θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ. Υπόσχομαι πώς θα δουλέψω σκληρά καθημερινά στην προπόνηση για να μπορέσω να παίξω στην πρώτη ομάδα του Αστέρα, δικαιώνοντας όλους εκείνους τους ανθρώπους που με πίστεψαν»
Ο Άγγελος Ζήσης γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1998, αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και στον Αστέρα θα φοράει το Νο33. Μιλώντας για το ότι έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο Ζήσης δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που έγινα επαγγελματίας στον Αστέρα. Ο πρωταρχικός μου στόχος από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα επετεύχθη. Από δω και πέρα, θα συνεχίσω την προσπάθεια μου και την σκληρή δουλειά για να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνέβαλαν να φτάσω μέχρι εδώ και τους υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατό για να τους δικαιώσω».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...