Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χωρίς γκολ το φιλικό με Παναιτωλικό

Χωρίς γκολ το φιλικό με Παναιτωλικό
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναιτωλικό που πραγματοποιήθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τον προπονητή του Αστέρα Στάικο Βεργέτη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και συστήματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του.


Ο Αστέρας είχε την υπεροχή στο παιχνίδι και ήταν η ομάδα που δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Αρχικά με το σουτ του Μπαράλες στο 7ο λεπτό, στη συνέχεια με δυνατά σουτ του Άσεν στο 21’ και του Μπακασέτα στο 43’ και στο 83’ με τα σουτ των νεαρών Τσιώλη, Γαρυφαλόπουλου.

Η καλύτερη φάση του Αστέρα πραγματοποιήθηκε στο 63ο λεπτό, όταν μετά από εκπληκτική συνεργασία των Ρόλε, Ντε Μπλάσις, ο δεύτερος μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπρακάλι.

Από πλευράς Παναιτωλικού, ο Θεοδωρόπουλος χρειάστηκε να επέμβει μία φορά στο κοντινό πλασέ του Μύγα στο 89ο λεπτό.

Διαιτητής:Δελφάκης
Αστέρας:Κοσίσκι (60’ Θεοδωρόπουλος), Κιτόκο (56’ Λούι), Παπαχρήστος (46’ Παντελιάδης), Γκόιαν (64’ Κυριακόπουλος), Ζησόπουλος, Τιε Μπι (46’ Ουσέρο), Μουνάφο (46’ Κουρμπέλης), Άσεν (46΄Τσοκάνης, 72’ Τσιώλης), Νίκο Φερνάντεθ (46’ Ρόλε), Μπακασέτας (72’ Γαρυφαλόπουλος), Μπαράλες (56’ Ντε Μπλάσις).
Παναιτωλικός:Μπρακάλι (85’ Στεφανάκος), Κουτρομάνος, Μάρτιν Γκαρσία, Κούσας, Μαλεζάς (85’ Εντζεγκουέλε), Βιλαφάνες, Μαρτίνεζ, Άλβες, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάπελ (87’ Μύγας).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...