Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κερδίζει και κουρασμένος ο Παναρκαδικός...

Κερδίζει και κουρασμένος ο Παναρκαδικός...

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του Παναρκαδικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι παίκτες του Καλογιαννίδη και του Τζήλου, βγάζοντας καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, κατά διαστήματα επικράτησαν 2-1 της Κυπαρισσίας.


Οι "πράσινοι" με συνταγή της περασμένης χρονιάς και σχηματισμό 4-3-3 είχαν καλές στιγμές με τον Νάνο αλλά και τον καλύτερο παίκτη τους Καδά για να σκοράρουν, όμως δεν το κατάφεραν. Ο τελευταίος, μαζί με τον ακούραστο Δήμο έδειξαν πως και φέτος θα είναι το Α και το Ω της ανάπτυξης του Παναρκαδικού. Οι φάσεις των γηπεδούχων πέρασαν ανεκμετάλλευτες και λίγο αργότερα, ήρθε το γκολ για την ομάδα της Κυπαρισσίας. Ο Γαργαρώνης εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση στον αέρα και ύστερα από κόρνερ άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, αυτό δεν επηρέασε τους παίκτες του Παναρκαδικού. Συνέχισαν να πιέζουν ψηλά, συνέχισαν να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν κυρίως από αριστερά τη μπάλα και λίγο αργότερα, αφού ο Νάνος σπατάλησε μια καλή φάση, πήρε υπέροχη κάθετη πάσα από τον Καδά, πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-1. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι τρομερό, ενώ στο δεύτερο, με τις πολλές αλλαγές ο ρυθμός έπεσε για τα καλά. Το 2-1, όμως για την ομάδα της Τρίπολης έγινε από κεφαλιά του Αρδάμη, ύστερα από φάουλ του Σταθουλόπουλου.

Ο Παναρκαδικός, για τα δεδομένα της εποχής έβγαλε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Είχε κατά διαστήματα καλή κυκλοφορία, δημιούργησε φάσεις, όμως τα πόδια φαινόταν πως ήταν βαριά και ενώ το μυαλό ήθελε... το σώμα δεν ακολουθούσε. Σίγουρα, το πρώτο δείγμα κρίνεται θετικό, όμως ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Το φιλμ της αναμέτρησης

Β' μέρος:

90' Τελικό αποτέλεσμα: Ο Παναρκαδικός νίκησε με 2-1 την Κυπαρισσία

81'Σουτ Αρδάμη άουτ

75' Γκολ για τον Παναρκαδικό με τον Βλαχοκυριάκο. Εκτέλεση φάουλ από τον Σταθουλόπουλο, ο Βλαχοκυριάκος βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι και τη στέλνει στα δίχτυα.

62'Σέντρα του Καδά από αριστερά, κεφαλιά του Νάνου, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

49'Ατομική ενέργεια του Καδά, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.


46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο


Στον παιχνίδι περνούν για τον Παναρκαδικό: Μανέλης, Βλαχοκυριάκος, Γιάννης Λαγός, Σπύρος Λαγός, Σταθουλόπουλος, Αρώνης, Μπίσιας, Ευγένιος Πετρόπουλος.

Επιστρέφουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Α' μέρος:

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες φεύγουν για τα αποδυτήρια.


38' Γκολ για τον Παναρκαδικό με το Νάνο. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Καδά, ο Νάνος περνάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλασάρει στην κενή εστία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

33'Ωραία κίνηση από δεξία του Καδά, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

29' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναρκαδικό. Υπέροχη κάθετη πάσα του Καδά στο Νάνο, εκείνος ανοίγει το κοντρόλ, προλαβαίνει να πλασάρει, αλλά τον σταματάει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

21' Γκολ για την Κυπαρισσιά. Μετά από κόρνερ, ο Γαργαρώνης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ, στο δεύτερο δοκάρι του Παναρκαδικού.

20'Καλή στιγμή για την Κυπαρισσία, αλλά αντέδρασε καλά η άμυνα του Παναρκαδικού.

14'Σουτ του Μπούτα, η μπάλα έξω.

-Με την γνώριμη διάταξη ο Παναρκαδικός. 4-3-3 από τους Καλογιαννίδη και Τζήλο.

5'Χωρίς φάσεις στα πρώτα πέντε λεπτά. Η Κυπαρισσία δείχνει να ελέγχει το ρυθμό της αναμέτρησης.

1' Ξεκίνησε η αναμέτρηση.

Η σύνθεση του Παναρκαδικού:
Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Δήμος, Αρδάμης, Καδάς, Σοφός, Νάνος, Κυριακόπουλος.

- Περίπου 100 άτομα στο γήπεδο στο πρώτο φιλικό της σεζόν.

Πηγή - www.arcadiasports.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...