Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βεργέτης: «Παιχνίδι υπέρβασης για τον Αστέρα το ματς με τη Μακάμπι»

Βεργέτης: «Παιχνίδι υπέρβασης για τον Αστέρα το ματς με τη Μακάμπι»
Ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης μίλησε απόψε στην καθιερωμένη συνέντευξη στους εκπροσώπους Τύπου παραμονές του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν από τους δημοσιογράφους που θα καλύψουν την αυριανή αναμέτρηση του EUROPALEAGUE.
Αναλυτικά ο Έλληνας προπονητής του Αστέρα δήλωσε τα παρακάτω:
Για τον αυριανό αγώνα με την Μακάμπι: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση για τρίτη φορά αυτό το καλοκαίρι να υποδεχόμαστε στην πόλη μας μία ομάδα για αγώνα ευρωπαϊκού επιπέδου.
Αυτός είναι ένας αγώνας φιλοδοξίας, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε με τη μέγιστη συγκέντρωση, πάθος και πειθαρχία. Έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για αυτόν τον αγώνα. Θα κοιτάξουμε να αμυνθούμε σωστά και οργανωμένα, αλλά και να είμαστε αποτελεσματικοί στις επιθέσεις που θα κάνουμε.
Θέλουμε τον κόσμο σύμμαχο στο πλευρό μας, προκειμένου να δώσει φτερά στα πόδια των παικτών για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Για το δυνατό σημείο της Μακάμπι: "Θεωρώ ως δυνατό σημείο της Μακάμπι την πολύ καλή αμυντική συνοχή κοντά στην μπάλα, την οποία προσφέρουν κυρίως οι παίκτες της μεσαίας γραμμής. Αυτό δυσκολεύει το έργο του αντιπάλου να βγει στην επίθεση. Το έχουμε δει, το έχουμε προνοήσει και θα φροντίσουμε να το αντιμετωπίσουμε.
Για το αν θα κάνει πολλές αλλαγές: "Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές. Μια ομάδα που ακόμη μοντάρεται πρέπει να βασιστεί σε έναν βασικό κορμό παικτών και να βρει τα πατήματά της. Είναι αρχή της αγωνιστικής περιόδου και πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια και συνοχή σαν ομάδα".
Πώς χαρακτηρίζει τον αγώνα με την Μακάμπι: "Είναι ένα παιχνίδι υπέρβασης για εμάς. Θέλουμε να ξεπεράσουμε το φράγμα της απλής συμμετοχής στο Europa League και να κατορθώσουμε την υπέρβαση με τη συμμετοχή στους ομίλους".
Τι είπε στους παίκτες: «Ανέλυσα διεξοδικά την Δευτέρα το πρωί στους παίκτες την Μακάμπι και είπαμε κάποια πράγματα που θα ακολουθήσουμε σε θέματα τακτικής και κυρίως στην αμυντική μας λειτουργία και την επιθετική μας ανάπτυξη.
Απόψε είναι μέρα αποφόρτισης. Αύριο το πρωί θα δείξουμε video για να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα και πριν φύγουμε για το γήπεδο θα κάνουμε μία σύντομη ομιλία που θα αφορά αγωνιστικά θέματα και μη»
Για την πρόκριση επί της Μάιντς και τις διαφορές με το αυριανό παιχνίδι: "Με την Μάιντς αναγκαστήκαμε να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Ρισκάραμε και αυτό ήταν υποχρέωσή μας. Ξέραμε πώς μπορεί να το πληρώναμε. Στο 1-1 ή στο 2-1, δεν είχαμε να χάσουμε κάτι, παρά να κυνηγήσουμε την πρόκριση.
Αυτή τη φορά έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πώς αυτή η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο ματς, ανεξάρτητα αποτελέσματος στο πρώτο παιχνίδι και για αυτό το λόγο θα ρισκάρουμε πιο συγκρατημένα".
Τι σκορ προτιμάει, το 0-0 ή το 2-1;: "Δεν θέλω να σχεδιάζω. Όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει, ο Θεός γελάει. Όμως το είπα στους παίκτες μου. Προτιμώ το 0-0 από το 2-1, θέλοντας να τους δείξω ότι το μηδέν πίσω είναι ο πρωταρχικός μας στόχος".

 

Η αποστολή του Αστέρα για το παιχνίδι με Μακάμπι
Μετά τη λήξη της απογευματινής προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στα πλαίσια των πλέυ-οφ του EUROPALEAGUE.
Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...