Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρεις «ηχηρές» αποχωρήσεις από την γυναικεία ομάδα βόλει του Αρκαδικού...

Τρεις «ηχηρές» αποχωρήσεις από την γυναικεία ομάδα βόλει του Αρκαδικού...
Στα πλαίσια της στασιμότητας των τελευταίων εβδομάδων στις τάξεις της γυναικείας ομάδας του ΣΕΦΑ Αρκαδικού και το γεγονός κάποιων αποχωρήσεων στο φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου από την Αρκαδική ομάδα, τρεις αθλήτριες των «κυανόλευκων» αποτελούν και επίσημα παρελθόν από το σύλλογο

...όπως αναφέρει ρερορτάζ του contraepithesi.gr.

Συγκεκριμένα η Μπέττυ Αργυροπούλου της οποίας σύμφωνα με πληροφορίες η συνεργασία με τον Αρκαδικό είχε πραγματοποιηθεί από το φινάλε της περασμένης σεζόν, καθώς και οι Ελένη Κάβουρα και Μίνα Πολύδερα αποτελούν παρελθόν από την ομάδα της Τρίπολης.

Τις προηγούμενες ώρες συγκεκριμένα συμφώνησαν και επίσημα με την ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας όπου και θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικότερα το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Ακρίτα Καλαμάτας έχει ως εξής:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη στο ρόστερ της ομάδος μας τριών (3) ταλαντούχων νέων παικτριών. Καλωσορίζουμε λοιπόν τις Μπεττυ Αργυροπούλου που αγωνίζεται ως ακραία, την Ελένη Κάβουρα που αγωνίζεται ως κεντρικός και τη Μίνα Πολυδερα που αγωνίζεται και αυτή ως κεντρικός.
Οι παίχτριες προέρχονται από την ομάδα ΣΕΦΑ Αρκαδικός και πιστεύουμε ότι από την πλευρά τους θα προσφέρουν στο μέγιστο δυνατό στους στόχους της ομάδας μας.».

Από εκεί και πέρα ακόμη δεν είναι τίποτα δεδομένο για το σχεδιασμό της ομάδας του ΣΕΦΑ Αρκαδικού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού θα κατέβει στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με αμιγώς νεαρές αθλήτριες προερχόμενες από τις ακαδημίες του συλλόγου. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει πιθανότατα το επόμενο διάστημα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...