Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρελά λεφτά - Με 2,5 εκατ. ευρώ η Μάιντς παίρνει τον Ντε Μπλάσις!

Τρελά λεφτά - Με 2,5 εκατ. ευρώ η Μάιντς παίρνει τον Ντε Μπλάσις!
Σούπερ deal για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα βάλει στα ταμεία του 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Πάμπλο ντε Μπλάσις. Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως η ομάδα που προσφέρει τα χρήματα είναι αυτή που έπεσε θύμα έκπληξης και έμεινε εκτός συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ εξαιτίας του Αργεντινού άσου.


Αυτά αναφέρονται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal που προσθέτει ... "Αναφερόμαστε στη Μάιντς, η οποία έχει συμφωνήσει με τους Αρκάδες για την αγορά του... τιμωρού της, στον οποίο δίνει συμβόλαιο με 700.000 ετήσιες απολαβές. Οι Γερμανοί έκαναν... σφήνα προ λίγων ημερών και ουσιαστικά άρπαξαν μέσα από τα χέρια της Αντερλεχτ τον Ντε Μπλάσις.

Αλλωστε δεν χρειαζόταν να κάνουν σκάουτινγκ, αφού τον είδαν στα ματς του 3ου προκριματικού κόντρα στη δική τους ομάδα να κάνει πράγματα και θαύματα. Βεβαίως ένα θέμα που προκαλεί αναπάντητα ερωτηματικά έχει να κάνει με τη ρήτρα, η οποία διέρρεε πως ήταν 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οπως και να 'χει ο Ντε Μπλάσις θα κάνει το άλμα στην καριέρα του, αγωνιζόμενος σε ένα από τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης, την Μπουντεσλίγκα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει συνενόηση Αστέρα-Μάιντς να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Λάτιν άσου μετά τη ρεβάνς των Αρκάδων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ την ερχόμενη Πέμπτη στην Κύπρο.

Να αναφέρουμε για την... ιστορία ότι και προτάσεις υπήρχαν (όπως της Αντερλεχτ), όπως είχαμε αναφέρει πριν από το ματς με τους Ισραηλινούς, αλλά και το ότι είναι θέμα χρόνου να αποχαιρετήσει την Τρίπολη, όπως γράψαμε ανήμερα του αγώνα."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...