Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έργα βελτίωσης στους δρόμους γύρω από το γήπεδο του Αστέρα (vd)!

Έργα βελτίωσης στους δρόμους γύρω από το γήπεδο του Αστέρα (vd)!
"Ο δρόμος έχει πολλά προβλήματα και είναι εκτός σχεδίου πόλης", ανέφερε ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.
Η κάμερα του arcadiasports.gr είχε καταγράψει πρινλίγεςημέρεςτις εικόνες ντροπής γύρω από το γήπεδο του Αστέρα- Το σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να το βρείτεΕΔΩ.
Με αφορμή το παραπάνω ρεπορτάζ ζητήσαμεαπό τον Δήμαρχο Τρίπολης να μας ενημερώσει σχετικά με το εάν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός από την πλευρά του Δήμου για την βελτίωση της εικόνας του δρόμου και της γύρω περιοχής.
Ερώτηση:Ο δρόμος που οδηγεί στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης είναι σε κακή κατάσταση. Ο Δήμος έχει την ευθύνη. Τι σκοπεύετε να κάνετε για να βελτιωθεί η εικόνα που παρουσιάζει αυτή την στιγμή;
Απάντηση:"Είναι μια περιοχή εκτός σχεδίου. Έγινε μια προσπάθεια αυτά τα 3,5 χρόνια και ήδη ολοκληρώθηκε. Ελπίζω να ψηφιστεί και από το Δημοτικό συμβούλιο η έγκριση της πρότασης, προκειμένου αυτή η περιοχή να ενταχθεί στο σχέδιο πόλης. Είχε γίνει μια παρέμβαση από την προηγούμενη Δημοτική αρχή, αλλά ο δρόμος έχει πολλά προβλήματα μιας που όπως ανέφερα και προηγουμένως είναι και εκτός σχεδίου. Μάλιστα πέρυσι είχαν κλαπεί και τα καλώδια του ηλεκτροφωτισμού, όμως, όπως και να το κάνουμε, πρέπει άμεσα αυτή η περιοχή να ενταχθεί στο σχέδιο πόλης για να μπορούν να γίνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις, γιατί αυτή την στιγμή πρόκειται ουσιαστικά για μια αγροτική περιοχή".
"Στο σχεδιασμό είναι στην πρόταση για ένταξη στην αναθεώρηση του γενικού πολεοδομικού και ελπίζω τους επόμενους μήνες να προχωρήσει και αυτή η διαδικασία. Αυτό το διάστημα γίνονται όμως και κάποιες προσπάθειες για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε έργα βελτίωσης του δρόμου".
Ακολουθεί βίντεο:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...