Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις ΑΕΚ - Έφυγε ο Ψυχογιός, έρχεται η Ελίνα Χατζή

Τένις ΑΕΚ - Έφυγε ο Ψυχογιός, έρχεται η Ελίνα Χατζή
Το Δ.Σ. της ΑΕΚ Τρίπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του Ομίλου Τένις με τον προπονητή κ. Αντώνη Ψυχογιό. Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την συνεργασία και την πρόσφορα του τα δυο τελευταία χρόνια στον Όμιλο και του εύχεται καλή συνεχεία στην σταδιοδρομία του.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι, την προπονητική ομάδα του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα πλαισιώσει η κα. Χατζή Ελίνα, η οποία είχε εργαστεί με μεγάλη επιτυχία στον όμιλό μας τα προηγούμενα χρόνια. Η συνεργασία μας θα αρχίσει το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου λόγο αναλυμένων υποχρεώσεων της. Η κα. Χατζή είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (Πτυχιούχος του Παν/μιου Αθηνών) με ειδικότητα τένις και προπονήτρια με πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο της αντισφαίρισης. Η κα Χατζή έχει 13 χρόνια προπονητικής εμπειρίας (Ο.Α. Πέρα, Ο.Α. Ζωγράφου, Ο.Α. Γλυφάδας, Ο.Α. Καλαμάτας, ΑΕΚ Τρίπολης, Μεσσηνιακός) και είναι διεθνής διαιτητής τένις της ITF από το 2000. Στον όμιλό μας εργάστηκε τρία χρόνια, από το 2009 έως το 2012. Το διάστημα αυτό κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ΑΕΚ Τρίπολης δίνοντας την ψυχή της και τις πολύτιμες γνώσεις της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου αγωνιστικά και μη.
Οι εγγραφές νέων μελών στο Τμήμα Τένις της ΑΕΚ αρχίζουν τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 6972694448 και 2711-104027 από 10:00π.μ. έως 22:00μ.μ.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...