Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με ισοπαλία ξεκίνησε η Κ-20 του Αστέρα

Με ισοπαλία ξεκίνησε η Κ-20 του Αστέρα
Παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια σε ισάριθμες κεφαλιές με τους Σαλαπάτα, Γαρυφαλλόπουλο στο 64' και στο 80' αντίστοιχα, η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκης και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Λεβαδειακό.


Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχασαν πολλές ευκαιρίες λόγω του άγχους που μπορεί να κρύβει το επίσημο ξεκίνημα κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Αστέρας: Κόκκαλης, Γογωνάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Μάνος, Βελισσάρης, Κονίδας, Τσιώλης, Σαλαπάτας (80΄ Βαζούκης), Γκρόσιος (68΄ Παπαπέτρου), Τριανταφύλλης (67΄ Γαρυφαλλόπουλος)

Λεβαδειακός : Μιλάνι, Δεληχατζής, Δάβρης, Αθανασιάδης, Χατζηλάμπρος, Αντωνιάδης, Αγγελάτος, Σπάρος, Αναστασιάδης, Μαγγολιάς, Πλούταρχος.

-Σήμερα εξ άλλου, σε φιλικό «οικογενειακό» παιχνίδι η Κ-17 του Αστέρα κέρδισε την αντίστοιχη Κ-15 με 4-0, με τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάζουν διάφορα σχήματα και συστήματα εν όψει της φετινής συμμετοχής τους στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...