Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανανεώσεις και μετεγγραφές στον Α.Ο. Φαλαισίας!

Ανανεώσεις και μετεγγραφές στον Α.Ο. Φαλαισίας!
Μπορεί όλο αυτό το διάστημα στον Α.Ο Φαλαισίας να μην υπήρχε κάποια ενημέρωση για τις μεταγραφές, ωστόσο την τελευταία μέρα που τα σωματεία της ΕΠΣ Αρκαδίας έπρεπε να καταθέσουν τις προσθήκες τους, ο σύλλογος έκανε και αυτός την κίνηση του.


Συγκεκριμένα προχώρησε σε συμφωνία και ανανέωση 5 παικτών, οι οποίοι ήταν βασικοί και στο περσινό ρόστερ της ομάδος , αλλά και στη προσπάθεια να κρατήσει το βασικό κορμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Πρόκειται για τους Γιαννακούλιας Ι., Κολιόπουλος Κ., Στρέμπας Α., Αποστολόπουλος Σπ., Και Καραχάλιο Κ..

Στη συνέχεια της ενίσχυσης Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά έντεκα νέες μεταγραφές πραγματοποίησε ο Α.Ο. Φαλαισίας , με σκοπό να ενισχυθούν όσο το δυνατόν περισσότερο για την νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα οι «Οράνιε της Μεγαλόπολης » απέκτησαν τον ταλαντούχο και έμπειρο γκολκίπερ BRAIMLARI ANTI που τα προηγούμενα χρόνια είχε παραστάσεις με τα χρώματα του Α.Ο.Φαλαισίας καθώς και ομάδων σε επαγγελματικές κατηγορίες όπως Παναυπλιακού Γ΄Εθνική, θα φορέσει ξανά τα χρώματα της ομάδας μας την επόμενη χρονιά.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στη θέση του τερματοφύλακα και άπαντες δηλώνουν ικανοποιημένοι από αυτήν.

Τον Κολιτσίδα Δ. από Μαντινειακό έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στην Αρκαδία, Τον Αποστολόπουλο Ν. από Μαντινειακό έμπειρος αμυντικός που εχει περάσει και αυτός με τη σειρά του από μεγάλες κατηγορίες.

Επίσης, ενίσχυσε την αμυντική του γραμμή με τον Καπόγιαννη Ι. από ΑΕΚ,Μανδρώνη Ν. από ΑΕΚ δύο βασικά και αξιόλογα στελέχη της ομάδος της Τρίπολης .

Αλλά και τον Ρίζο Γ. και Ρίζο Ν. προέρχονται από την Τεγέα ακόμη δύο αξιόλογη ποδοσφαιριστές έρχονται να συμπληρώσουν το ρόστερ.

Τέλος επανέρχονται στην ομάδα παλιοί ποδοσφαιριστές μας διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ομάδα όπως: Σταυρόπουλος Π. από Δημητσάνα, Μαχαίρας Χρ. από Δόξα Μεγ-λης, Μπουζιάνης Φ. από Παγγορτυνιακό, και τέλος Σωφρονάς Π. από Α.Ο Λογγανίκου.

Αυτές είναι οι ανανεώσεις και μεταγραφές για την ομάδα ,που προτίμησε να κρατήσει τον βασικό της κορμό.

Είναι άξιο αναφοράς, ότι ο Α.Ο. Φαλαισίας καλωσορίζει όλους τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους και τους εύχεται πρώτα από όλα υγεία και καλή επιτυχία στο έργο μας .

Επίσης ευχόμαστε στους δύο αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές Κότσιρα Ι. για Παναρκαδικό ,και Κοσκολό Δ. για Δόξα, πάντα υγεία επιτυχίες καλή σταδιοδρομία και τους ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα, και ο Α.Ο.Φαλαισίας θα σας θεωρεί πάντα μέλη της οικογένειας του.

Επίσης σας αναφέρουμε ότι υπάρχουν ακόμη κάποιες διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη για ακόμη ενίσχυση που θα σας ενημερώσουμε με νέο Δελτίο Τύπου.

Α.Ο. ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...