Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεύρα στις τάξεις φιλάθλων της ΑΕΚ για τα «καρφιά» του Αστέρα για την κλήση Μάνταλου στην Εθνική!

Νεύρα στις τάξεις φιλάθλων της ΑΕΚ για τα «καρφιά» του Αστέρα για την κλήση Μάνταλου στην Εθνική!
Πυρ και μανία είναι οπαδοί της ΑΕΚ με τον Αστέρα, επειδή σε τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ, με αφορμή άρθρο δημοσιογράφου ότι η ομάδα της Τρίπολης είναι «αντιτουριστική», αναφέρθηκε:
«Την ίδια άποψη με αυτή του «ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ» συντάκτη, θα έχουν προφανώς και όσοι επέλεξαν να καλέσουν στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της Football League (πρωτάθλημα που ούτε καν έχει αρχίσει) και να αγνοήσουν τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα Super League και έχει παίξει 6 ευρωπαϊκά ματς υψηλών απαιτήσεων αυτό το καλοκαίρι… Είδες για να είσαι «ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ»;».

Αυτά τα καρφιά του Αστέρα για την κλήση του Μάνταλου, που είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στη Β’ Εθνική, προκάλεσαν αντιδράσεις με την ιστοσελίδα http://www.aekarena.gr να γράφει: «Η ομάδα που όταν ο... Μανιάτης της έκλεψε ένα ολόκληρο Κύπελλο, (που θα ήταν και το πρώτο στην ιστορία της) έκανε... τουμπεκί, ενοχλήθηκε από ένα δημοσιογραφικό άρθρο και εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται και στην κλήση του Πέτρου Μάνταλου στην Εθνική Ελλάδος!

 Όχι ότι δεν έχουμε αντιληφθεί και δεν έχουμε καταγράψει την «επανασύνδεση» μεταξύ Τρίπολης και Πειραιά, αλλά ο Αστέρας δεν μπορεί να κρυφτεί κιόλας και αφήνει περίεργους υπαινιγμούς κατά της ΑΕΚ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...