Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αθλητές TKD από το Λεωνίδιο στο Summer Mountain Camp στο Καρπενήσι!

Αθλητές TKD από το Λεωνίδιο στο Summer Mountain Camp στο Καρπενήσι!
Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το Summer Mountain Camp στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου που έλαβαν μέρος 14 Αθλητικοί Σύλλογοι TKD από όλη τη χώρα.
Στο εν λόγω camp συμμετείχαν και αθλητές των συλλόγων Πετρούπολης και Λεωνιδίου όπου πραγματοποιούσαν δύο προπονήσεις την ημέρα επί 6 μέρες υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή TKD Θ.Ζηνέλη.
Το ολυμπιακό, υψηλών προδιαγραφών, αθλητικό κέντρο, βρίσκεται σε υψόμετρο 975 και διαθέτει άριστες υποδομές όχι μόνο για ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους αλλά και για μεγάλες επαγγελματικές ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου εντός και εκτός Ελλάδος.   
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του αθλητικού κέντρου, τα αθλητικά camp στο Μεγάλο Χωριό είναι ψηλά στις προτιμήσεις των συλλόγων διότι το κλίμα της περιοχής, αν και ορεινό,  δεν έχει σημαντικές διακυμάνσεις θερμοκρασίας μέσα στη μέρα. Αυτό σημαίνει  ότι ο οργανισμός δέχεται όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του ορεινού κλίματος αλλά δεν υπόκειται σε καταπονήσεις που οφείλονται σε απότομες και μεγάλες αλλαγές της θερμοκρασίας μέσα στο 24ωρο.
  Στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μεταξύ προπονήσεων, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πανέμορφο μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας και να απολαύσουν τις μοναδικές ομορφιές του Μεγάλου Χωριού όπου και διέμεναν. Η διοργάνωση ήταν άριστη από κάθε άποψη και ο κ. Ζηνέλης για άλλη μια φορά άξιος συγχαρητηρίων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...