Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Κοψαύτης παρέμεινε στον Αρκαδικό

Ο Κοψαύτης παρέμεινε στον Αρκαδικό
Ο Γιώργος Κοψαύτης παρέμεινε στον Αρκαδικό για μία ακόμη χρονιά, που σημαίνει στην περίπτωση της ομάδας πώς «η σημαία έμεινε στον ιστό της» και ο Αστρινός γκάρντ στην πιο ώριμη ηλικία του θα προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του στην ομάδα που έχει ως στόχο την (ιστορική) άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Η προηγούμενη σαιζόν για τον Γιώργο Κοψαύτη ήταν μία χρονιά μεστή και καταξίωσης, αλλά και μία αγωνιστική περίοδο που συνοδεύτηκε από ρεκόρ, αποδεικνύοντας τον πλουραλισμό του παιχνιδιού του, αλλά και την χρησιμότητα του στο παιχνίδι του Αρκαδικού.
Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Κοψαύτης έγινε στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τους Ίκαρους Σερρών ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία με 922 πόντους ξεπερνώντας τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη, ενώ παράλληλα ισοφάρισε το ρεκόρ συμμετοχών του Θόδωρου Τσιότρα μετρώντας 85 συμμετοχές με τη φανέλα του Αρκαδικού στην Α2.
Το μόνο ρεκόρ που του απομένει να καταρρίψει είναι αυτό στα τρίποντα, που λογικά θα γίνει στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος. Έχοντας ευστοχήσει σε 121 τρίποντα με την φανέλα του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία υπολείπεται μόλις τριών του Σωκράτη Γκιζόγιαννη που έχει 124 και βρίσκεται στην κορυφαία θέση του σχετικού πίνακα, ενώ στον προτελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά ευστόχησε σε επτά τρίποντα, που αποτελούν ρεκόρ στην παρουσία του Αρκαδικού στην Α2.
Δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα αν το σκεφτεί κανείς, αφού ο επόμενος στόχος του Κοψαύτη με την φανέλα του Αρκαδικού θα είναι οι 1.000 πόντοι σε ένα πρωτάθλημα, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, όπως είναι της Α2 κατηγορίας και οι 100 αγώνες που θα είναι ρεκόρ στην παρουσία της ομάδας στην Α2.
Αντιλαμβάνεστε από αυτά τα ρεκόρ και την πολύπλευρη προσφορά του, σε άμυνα και επίθεση, γιατί ο Γιώργος Κοψαύτης είναι δικαιολογημένα ο αρχηγός αυτής της φιλόδοξης ομάδας και γιατί αυτός ο συγκεκριμένος πρόλογος για την παραμονή του στον Αρκαδικό φέτος.
 «Όπου Γιώργος και μάλαμα» όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας και φαίνεται πώς στην περίπτωση του Γιώργου Κοψαύτη επιβραβεύτηκε το ταλέντο και η αξία του εντός και εκτός παρκέ με την παραμονή του ακόμα μία χρονιά στην ομάδα του Αρκαδικού, στην οποία φέτος –ειρήσθω εν παρόδω- θα υπάρχει και τρίτο μέλος στην οικογένεια Κοψαύτη, αφού λίγο πριν το τέλος του περσινού πρωταθλήματος ο αρχηγός έγινε και… χαζομπαμπάς αποκτώντας ένα υγιέστατο αγοράκι!
Η μεγάλη χρονιά του Αρκαδικού ξεκινάει λοιπόν σε λίγες ημέρες και ο αρχηγός της πιο φιλόδοξης ομάδας που παρουσιάστηκε ποτέ στην Τρίπολη περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία για νέα μεγαλύτερα ρεκόρ, αλλά και για ένα ιστορικό κατόρθωμα, την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...