Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινάει το ... μοντάρισμα του Αρκαδικού!

Ξεκινάει το ... μοντάρισμα του Αρκαδικού!
Ο Αρκαδικός συμμετέχει το επόμενο τριήμερο στο τουρνουά του Προμηθέα στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Λαύριο, τη Δόξα Λευκάδας και τον «οικοδεσπότη» Προμηθέα.
Αυτά θα είναι και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια του Αρκαδικού τη φετινή αγωνιστική περίοδο, που έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος.
Ο Αρκαδικός έχει μπει ήδη στην τρίτη προπονητική εβδομάδα, με τους παίκτες του να ανεβάζουν ρυθμούς καθημερινά και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά στο παρκέ, κάτι που αναγνωρίζει και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης.
Ο 32χρονος Έλληνας τεχνικός του Αρκαδικού μιλάει σήμερα για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του, επισημαίνοντας πώς μέσα από αυτά θα ξεφύγουν όλοι από την καθημερινότητα της προπόνησης, ενώ τα φιλικά στο τουρνουά της Πάτρας θα τον βοηθήσουν σημαντικά στο να δοκιμάσει με τους παίκτες του κάποια πράγματα σε κατάσταση αγώνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής: «Βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας, η οποία προχωρά σταθερά. 'Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, φυσιολογικά για την περίοδο και την φάση που βρισκόμαστε. Το σημαντικό και ευχάριστο είναι πώς τα παιδιά δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις μας.
Το τριήμερο που ακολουθεί έχουμε και τα πρώτα φιλικά μας παιχνίδια. Θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα της προπόνησης και να δούμε σε εφαρμογή κάποια πράγματα που δοκιμάζουμε.
Δε βρισκόμαστε ούτε καν στο μέσο της προετοιμασίας μας, είναι το στάδιο που ξεκινάμε το μοντάρισμα της ομάδας και σίγουρα τα παιχνίδια αυτά θα μας βοηθήσουν πολύ για το σκοπό αυτό»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...