Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεύτερη ισοπαλία για τους Κ-20 του Αστέρα!

Ο Αστέρας κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο του για τρίτο φετινό παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 από το γήπεδο της Αργυρούπολης, καθώς έχασε στο φινάλε των καθυστερήσεων την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του επί του Πανιωνίου.


Οι παίκτες της ομάδας νέων (Κ-20) του Αστέρα είχαν και πάλι καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο νεοαποκτηθέντας Μούκαμ, που έδειξε καλά στοιχεία. Τρία λεπτά αργότερα το πλασέ του Καστριτσέα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ ακολούθησε μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Μηλιώτη.

Στο 79′ ο Μούκαμ έκανε υπέροχη προσπάθεια από αριστερά, γύρισε τη μπάλα και ο Γαρυφαλλόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου ανοίγοντας το σκορ.

Σε μια από τις τελευταίες φάσεις των καθυστερήσεων και στην απέλπιδα προσπάθεια του Πανιωνίου να ισοφαρίσει, ο Γκούμας, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1 δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους.

Πανιώνιος:Αστράς, Τζαφέρι, Ρόππας, Γιαλλαμίδης, Καλλύβας, Πινιώτης, Αρώνης, Γκούμας, Γιοματάρης, Ρέντι, Φερεντίνος.
Αστέρας: Κόκκαλης, Γογονάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Ζήσης (46′ Βαζούκης), Βελισάρης, Τσιώλης (50′ Μούκαμ), Μαργαρίτης (80′ Τριανταφύλλης), Γαρυφαλλόπουλος, Σαλαπάτας, Μηλιώτης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...