Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το απίστευτο ρεκόρ του Σάκη Τσιώλη!

Το απίστευτο ρεκόρ του Σάκη Τσιώλη!
Διαβάστε στο ρεπορτάζ του sportdog για τον λόγο που απολύθηκε από την Ξάνθη ο Έλληνας κόουτς, αλλά και το... φοβερό ρεκόρ που πέτυχε σήμερα.
Ο Σάκης Τσιώλης παρά την... εγγύηση που είχε με την γερή προκαταβολή που είχε πάρει από τον Χρήστο Πανόπουλο, δεν κατάφερε να στεριώσει στην Ξάνθη και έτσι μόλις μετά από τρεις αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος, ψάχνει και πάλι ομάδα.
Οι Ακρίτες δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα, έμειναν στο 2-2 και αυτός που... πλήρωσε το μάρμαρο ήταν ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος σήμερα έλυσε το συμβόλαιό του.
Μάλιστα, ο Τσιώλης έκανε και... ρεκόρ διαζυγίων με αυτό που υπέγραψε σήμερα στην Ξάνθη, αφού πριν καν κλείσει ένας χρόνο, έχει φτάσει ήδη στα τρία. Πρώτα ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, μετά ο ΠΑΣ Γιάννινα και τώρα η Σκόντα.
Πάντως, το «διαζύγιο» με την ομάδα του Πανόπουλου έχει... πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα η κόντρα με τον Τσιώλη θα συνεχιστεί, μετά τις δηλώσεις του κόουτς περί «διαφορά φιλοσοφίας».
Για να τα ξέρετε πάντως όλα, το πρόβλημα μεταξύ Πανόπουλου-Τσιώλη είχε να κάνει και με την "καυτή πατάτα" που λεγόταν Κάλβο...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...