Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγώνας με παλιές δόξες του ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)!

Αγώνας με παλιές δόξες του ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)!
Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό –με στόχο να στηριχθούν άστεγοι και άποροι- έγινε το Σάββατο στο ΔΑΚ της Τρίπολης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Άλωσης.

Ο αγώνας ήταν ανάμεσα στην ομάδα της «Αγω Αγανάκτησης» (παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αρκαδίας» και την Unesco FC Star (παλαίμαχοι Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ).

Λίγο πριν τον αγώνα μετάλλια δόθηκαν στα μικρά παιδιά των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν, με τον δικό τους αγώνα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν λιγοστοί φίλαθλοι από τις κερκίδες του σταδίου ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος ο οποίος τιμήθηκε από τους διοργανωτές καθώς και ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης.

Από την πλευρά του Δήμου Τρίπολης την πλακέτα για λογαριασμό του Δημάρχου παρέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος. Αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν ακόμα και στους επικεφαλής των ομάδων καθώς και σε παλαίμαχους που διέπρεψαν στην Α’ Εθνική Κατηγορία ποδοσφαίρου στη Χώρα μας.

Από την πλευρά των βετεράνων της Unesco FC Star έπαιξαν ο Ανδρέας Μπονόβας (παλιός παίχτης του Ολυμπιακού, ΠΑΣ και Ηρακλή), ο Χρήστος Αρδίζογλου (ΑΕΚ, Απόλλωνας), ο Μπάμπης Σταυρόπουλος (παλιός παίχτης Ολυμπιακού και Αιγάλεω) και άλλα γνωστά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, από περασμένες δεκαετίες.

Ο Ανδρέας Μπονόβας και ο Χρήστος Αρδίζογλου μίλησαν για τον Παναρκαδικό και τον Αστέρα!

Ο αρχηγός της Αγανάκτησης Δημήτρης Παπαθανασίου και ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Δερμεντζόπουλος μίλησαν στην κάμερα και αναφέρθηκαν στο φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα.

Το σκορ του αγώνα ήταν ισόπαλο με 1-1.

Ο αγώνας είχε ελεύθερη είσοδο, στο ΔΑΚ Τρίπολη και τη συνδιοργάνωση είχε ο Δήμος Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...